about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

هواپیمای خودمختار بوئینگ رونمایی شد

هواپیمای خودمختار بوئینگ MQ-25 Stingray با قابلیت سوخت‌رسانی به جت‌های جنگی رونمایی شد که با هر بار سوخت‌رسانی، جنگنده‌ها تا 400 مایل بیشتر می‌توانند پرواز کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ هواپیمای MQ-25 Stingray برای ورود بوئینگ به رقابت جدید نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا برای تولید هوایپمای مستقل با امکان سوخت‌رسانی به سایر جنگنده‌های در حال پرواز همچون بوئینگ ئی ای-18 جی گرولر، بوئینگ اف/ای-18 سوپر هورنت و لاکهید مارتین اف-35 سی طراحی شده است. در این رقابت که نتیجه آن سپتامبر سال 2018 اعلام خواهد شد، لاکهید مارتین و جنرال اتمیکز نیز شرکت دارند.

Don ‘BD’ Gaddis، کسی که پروژه هواپیمای سوخت‌رسان بوئینگ را هدایت می‌کند، ضمن اشاره به همکاری 90 ساله با نیروی دریایی گفت:

    تجربه و تخصص ما در رسیدن به این هدف، به ما اعتماد به نفس می‌دهد. ما بعد از پیروز شدن در این رقابت، برای انجام پروازهای آزمایشی آماده هستیم.

هواپیمای خودمختار بوئینگ MQ-25 Stingray توانایی حمل 15 هزار پوند (6 هزار و 800 کیلوگرم) سوخت در مسافت حداکثر 500 مایل (804 کیلومتر) را دارد. بوئینگ پیش از شروع تست‌های پیچیده در سال 2018، مشغول آزمایش موتور هواپیما شده است.

پیروز شدن در این رقابت، اهمیت زیادی برای بوئینگ دارد چرا که پیش‌تر این شرکت در قرارداد فروش 25 میلیارد دلاری به Delta، مغلوب ایرباس شده بود.

تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.