about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

دولت آمریکا بعد از مدتها مجوزی به ارزش صدها میلیون دلار صادر کرده تا شرکت چینی هواوی بتواند تراشه هایی برای برخی قطعات خودروهای مختلف خریداری کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، هواوی مدتهاست که در فهرست سیاه وزارت بازرگانی آمریکا قرار دارد و حق خرید هیچ تراشه یا سخت افزار پیشرفته ای را از شرکت های آمریکایی ندارد. دلیل این مساله نگرانی های امنیتی اعلام شده است. در عین حال هواوی بارها تاکید کرده هیچ ارتباطی با دولت چین ندارد و داده های خصوصی کاربران را در اختیار افراد و شرکت های ثالث قرار نمی دهد.

هواوی بزرگ ترین شرکت سازنده تجهیزات مخابراتی در جهان است و محدودیت های تجاری دولت ترامپ در زمینه فروش تراشه و دیگر محصولات فناورانه به آن مشکلاتی را برای ساخت گوشی و تجهیزات شبکه ای توسط هواوی به وجود آورده است. بایدن نیز این ممنوعیت ها و محدودیت ها را تمدید کرده و مانع از فروش تراشه های مورد نیاز هواوی برای راه اندازی شبکه های نسل پنجم آن شده است.

تراشه هایی که هواوی مجوز خرید آنها را از آمریکا دریافت کرده برای ساخت نمایشگرهای ویدئویی و حسگرهای خودروها مورد استفاده قرار می گیرند. به نظر می رسد دولت آمریکا به علت عدم حساسیت فناوری تراشه های یادشده اجازه فروش آنها را به چین صادر کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/05/20 - 21:32- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی برای مبارزه با جرم

وزارت کشور امارات متحده عربی از هوش مصنوعی و قوانین مدرن برای مبارزه با جرم استفاده می‌کند.

وابستگی
1404/05/20 - 21:11- هوش مصنوعي

وابستگی بیش از حد کاربران به چت جی‌پی‌تی

سم آلتمن اعلام کرد که اقلیتی از کاربران چت جی‌پی‌تی در معرض آسیب ناشی از وابستگی بیش از حد به مدل‌ها هستند.

شکست
1404/05/20 - 20:36- اروپا

شکست ویکی‌پدیا در مقابل قانون ایمنی آنلاین بریتانیا

گرداننده ویکی‌پدیا در چالش دادگاهی علیه مقررات قانون ایمنی آنلاین بریتانیا شکست خورد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.