about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

کمبود جهانی تراشه به چالشی جدی و پیچیده تبدیل شده. در حالی که عوامل مختلفی در این موضوع دخیل هستند، هواوی می‌گوید تحریم‌های ایالات متحده عامل اصلی کمبود جهانی چیپ است.

«اریک ژو»، رئیس چرخشی هواوی با اظهار تاسف و سرزنش ایالات متحده، تحریم‌های تعیین شده از سوی این کشور را عامل اصلی کمبود جهانی تراشه می‌‌داند. هواوی ظاهرا قصد دارد یک میلیارد دلار در زمینه تحقیق و توسعه خودروهای الکتریکی و خودران سرمایه‌گذاری کند و به رقابت با شرکت‌هایی همچون تسلا، اپل، نیو و شیائومی بپردازد.

کمبود جهانی تراشه موضوعی کاملا پیچیده و چند وجهی است و هواوی تلاش می‌کند انگشت اتهام را در این موضوع به سمت تصمیم‌گیری‌های اشتباه آمریکا بگیرد. اریک ژو می‌گوید تحریم‌های اعمال شده علیه این شرکت طی دو سال گذشته، صدمات جبران‌ناپذیری به صنعت نیمه هادی در جهان وارد کرده است.

با توجه به این موضوع که در دوران همه‌گیری کرونا کاربران بیشتری از کنسول‌های بازی، لپ تاپ‌ها و تلویزیون‌های هوشمند استفاده می‌کنند و تقاضای چنین دستگاه‌هایی در بازار افزایش یافته، کمبود تراشه به معضلی بزرگ تبدیل شده. از سوی دیگر تعداد محدود کارخانه‌های تولید چیپ و عدم رقابت در بازار نیمه هادی از دیگر معضلاتی است که به این شرایط دامن زده است.

اریک ژو در جریان اجلاس تحلیلگران هواوی در شنژن گفت:

«تحریم‌های ایالات متحده باعث انبار کردن و ذخیره تراشه از سوی برخی شرکت‌ها شده. پیش از این، معمولا شرکت‌ها چنین کاری انجام نمی‌دادند. اما به دلیل تحریم‌ها چیپ موردنیاز سه تا شش ماه بعدی را انبار می‌کنند.»

کمبود تراشه طی ماه‌های اخیر باعث شده که برخی از کارخانه‌های خودروسازی مطرح و بزرگ دنیا مجبور شوند تولید خود را متوقف کنند.

اریک ژو بر این باور است که دولت بایدن نمی‌تواند به سرعت قوانین را تغییر دهد و شرایط به سرعت تغییر نخواهد کرد. هواوی در حال سرمایه‌گذاری در حوزه های جدیدی مانند مراقبت‌های بهداشتی، کشاورزی و خودروهای الکتریکی است تا بتواند از این طریق تاثیر قرارگیری در لیست سیاه آمریکا را کاهش دهد.

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/05/20 - 21:32- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی برای مبارزه با جرم

وزارت کشور امارات متحده عربی از هوش مصنوعی و قوانین مدرن برای مبارزه با جرم استفاده می‌کند.

وابستگی
1404/05/20 - 21:11- هوش مصنوعي

وابستگی بیش از حد کاربران به چت جی‌پی‌تی

سم آلتمن اعلام کرد که اقلیتی از کاربران چت جی‌پی‌تی در معرض آسیب ناشی از وابستگی بیش از حد به مدل‌ها هستند.

شکست
1404/05/20 - 20:36- اروپا

شکست ویکی‌پدیا در مقابل قانون ایمنی آنلاین بریتانیا

گرداننده ویکی‌پدیا در چالش دادگاهی علیه مقررات قانون ایمنی آنلاین بریتانیا شکست خورد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.