about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

این شرکت چینی قصد دارد با مجموعه‌ای از لپ‌تاپ‌ها و یک کنسول مخصوص بازی، قدم به حوزه‌ی گیمینگ بگذارد.

به گزارش کارگروه فناوری سایبربان؛ اولین کنسول آزمایشی شرکت هوآوی به نام MateStation می‌تواند در سه‌ماهه‌ی دوم سال 2021 هم‌ردیف با پلی‌استیشن 5 و ایکس باکس‌های سری X عرضه شود. این محصول احتمالاً به برخی از سیلیکون‌های داخلی خود برای انجام برخی کارهای سنگین تکیه می‌کند.

این شرکت در حال حاضر مرکز فعالیت گیمینگ خود را در قسمت بالایی خدمات رسانه‌ای هوآوی برای اندروید راه‌اندازی کرده است.

به گزارش GizChina این شرکت چینی ممکن است پیش از انتشار کنسول بازی، یک سری جدید از لپ‌تاپ‌هایی که برای گیمینگ و بازی طراحی‌شده‌اند را رونمایی و عرضه کند.

هوآوی ممکن است از تراشه‌های HiSilicon در لپ‌تاپ‌های مخصوص بازی خود استفاده کند. تراشه‌ی HiSilicon Kunpeng 920 این شرکت مبتنی بر ماشین‌های پیشرفته‌ی RISC (ARM) است و قبلاً در رایانه‌های MateStation B515 با پردازنده‌ی گرافیکی AMD Radeon 430 ارائه‌شده است.

هوآوی یک لپ‌تاپ گیمینگ در سال 2020 تحت نام تجاری آنر (Honor) ارائه کرد که درواقع می‌توان گفت این محصول پایانی برای این برند بود.

پیش‌ازاین گزارش‌شده بود که هوآوی آمادگی معرفی لپ‌تاپ‌های مخصوص بازی خود در سال 2020 را دارد اما این اتفاق تا سال 2021 به تأخیر افتاد. در اوایل سال 2021، هوآوی لپ‌تاپ‌های جدید MateBook X Pro، MateBook 13 و 14 را معرفی کرد که این محصولات به پردازنده‌های نسل یازدهم اینتل مجهز هستند.

منبع:

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.