about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

شرکت چینی هوآوی قصد دارد با اجرای یک طرح، محدودیت های تجاری آمریکا و اثرات مخرب آن را کاهش دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ هوآوی ممکن است راهی را برای جلوگیری از نتایج مخرب محدودیت های تجاری آمریکا پیدا کرده باشد . این شرکت ترجیح می دهد صبوری به خرج دهد تا بر مشکلات غلبه کند.
طبق گزارشات، هوآوی در حال برنامه ریزی کردن برای ساخت کارخانه ای اختصاصی برای ساخت تراشه در شانگهای می باشد. این کارخانه مشغول به ساخت قطعاتی برای زیر ساخت های ارتباطاتی مرکزی شرکت خواهد شد. 
این کارخانه توسط شرکای تجاری هوآوی اداره خواهد شد و تا زمان ساخت قطعات قابل استفاده برای هوآوی، به صورت آزمایشی فعالیت خواهد کرد.
این کارخانه، فعالیت خود را با ساخت تراشه هایی مبتنی بر پردازش 45 نانو متری قدیمی آغاز خواهد کرد و پیش بینی می شود تا سال 2021 تراشه های 28 نانومتری را جایگزین آن کند.


این کارخانه به قدری پیشرفت خواهد کرد که بتواند تراشه های مورد استفاده در تلوزیون های هوشمند و دستگاه های مبتنی بر اینترنت اشیاء را نیز تولید کند.


کارخانه مد نظر هوآوی، تا سال 2022 قادر به ساخت تراشه های 20 نانومتری خواهد بود. این مهم، استفاده حداکثری از سخت افزار سلولی5G را ممکن می سازد.


با وجود این کارخانه، هوآوی دیگر نباید نگران آینده تجاری خود باشد. 


اگر دقت کرده باشین هیچ اشاره ای به گوشی های هوشمند در این برنامه نشده است. چون گوشی های هوشمند برای رقابت با رقبا، نیازمند استفاده از تراشه های فوق پیشرفته هستند و این برنامه های گزارش شده در شانگهای نمی تواند نقشی در این مورد داشته باشد.
 

منبع:

تازه ترین ها
هک
1404/10/08 - 10:14- امنیت شبکه

هک بازی Rainbow Six Siege؛ سرورها به حالت عادی برگشتند

به‌دنبال حمله‌ی هکری به Rainbow Six Siege و آشفتگی در حساب‌ها، یوبی‌سافت از برگشتن سرورها به حالت عادی خبر داد.

پلیس
1404/10/08 - 10:12- هوش مصنوعي

پلیس نامرئی در خیابان‌ها / جریمه رانندگان متخلف توسط هوش مصنوعی!

ردر خیابان‌های آتن، دیگر فقط چراغ‌قرمز و تابلوها نیستند که مراقب رانندگان‌اند. چشم‌هایی دیجیتال و بی‌وقفه، تخلف‌ها را بدون سوت، بدون توقف خودرو و بدون بحث کنار خیابان ثبت می‌کنند.

ایجاد
1404/10/08 - 10:07- هوش مصنوعي

ایجاد 96 میلیون شغل جدید در حوزه‌های هوش مصنوعی

مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: در سال‌های آینده 72 میلیون شغل حذف و در مقابل 96 میلیون شغل جدید در حوزه‌های مرتبط با هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین ایجاد خواهد شد.