about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

شرکت چینی هوآوی قصد دارد با اجرای یک طرح، محدودیت های تجاری آمریکا و اثرات مخرب آن را کاهش دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ هوآوی ممکن است راهی را برای جلوگیری از نتایج مخرب محدودیت های تجاری آمریکا پیدا کرده باشد . این شرکت ترجیح می دهد صبوری به خرج دهد تا بر مشکلات غلبه کند.
طبق گزارشات، هوآوی در حال برنامه ریزی کردن برای ساخت کارخانه ای اختصاصی برای ساخت تراشه در شانگهای می باشد. این کارخانه مشغول به ساخت قطعاتی برای زیر ساخت های ارتباطاتی مرکزی شرکت خواهد شد. 
این کارخانه توسط شرکای تجاری هوآوی اداره خواهد شد و تا زمان ساخت قطعات قابل استفاده برای هوآوی، به صورت آزمایشی فعالیت خواهد کرد.
این کارخانه، فعالیت خود را با ساخت تراشه هایی مبتنی بر پردازش 45 نانو متری قدیمی آغاز خواهد کرد و پیش بینی می شود تا سال 2021 تراشه های 28 نانومتری را جایگزین آن کند.


این کارخانه به قدری پیشرفت خواهد کرد که بتواند تراشه های مورد استفاده در تلوزیون های هوشمند و دستگاه های مبتنی بر اینترنت اشیاء را نیز تولید کند.


کارخانه مد نظر هوآوی، تا سال 2022 قادر به ساخت تراشه های 20 نانومتری خواهد بود. این مهم، استفاده حداکثری از سخت افزار سلولی5G را ممکن می سازد.


با وجود این کارخانه، هوآوی دیگر نباید نگران آینده تجاری خود باشد. 


اگر دقت کرده باشین هیچ اشاره ای به گوشی های هوشمند در این برنامه نشده است. چون گوشی های هوشمند برای رقابت با رقبا، نیازمند استفاده از تراشه های فوق پیشرفته هستند و این برنامه های گزارش شده در شانگهای نمی تواند نقشی در این مورد داشته باشد.
 

منبع:

تازه ترین ها
جاه‌طلبی
1404/11/15 - 14:32- هوش مصنوعي

جاه‌طلبی امارات برای رهبری در اقتصاد دیجیتال

مقررات انعطاف‌پذیر، استراتژی دولتی مبتنی بر هوش مصنوعی و مؤسسات تحقیقاتی قوی، زیربنای جاه‌طلبی امارات در اقتصاد دیجیتال هستند.

برگزاری
1404/11/15 - 14:04- اروپا

برگزاری اجلاس تاب‌آوری کابل‌های زیردریایی در پرتغال

دومین اجلاس بین‌المللی تاب‌آوری کابل‌های زیردریایی در پورتو، پرتغال آغاز شد.

برگزاری
1404/11/15 - 13:29- سایرفناوری ها

برگزاری اجلاس قطر با حضور رهبران فناوری جهان

رهبران فناوری جهان هم‌زمان با افتتاح اجلاس وب در قطر گرد هم آمدند.