about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

بانک مرکزی هنگ‌کنگ، به‌عنوان نهاد مالی این منطقه خودمختار، اعلام کرده است که در حال انجام مذاکرات برای همکاری با بانک مرکزی چین برای آزمایش یوان دیجیتال است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از  کوین دسک، مذاکرات برای جزئیات این همکاری در جریان است. به گفته یکی از مدیران ارشد بانک مرکزی هنگ‌کنگ، این منطقه قصد دارد از یوان دیجیتال برای انجام نقل‌وانقالات مالی برون‌مرزی استفاده کند و در حال حاضر آماده‌سازی زیرساخت‌های موردنیاز است.
ادی یو (Eddie Yue)، در بیانیه‌ای گفت:

ازآنجایی‌که یوان در هنگ‌کنگ [هم] استفاده می‌شود و وضعیت یوان الکترونیکی همانند پول نقد در چرخه است، می‌تواند یک گزینه جایگزین پرداخت برای کسانی باشد که از هنگ‌کنگ به چین یا برعکس تراکنش برون‌مرزی انجام می‌دهند.

هنوز مشخص نیست که این برنامه آزمایشی چه زمانی به‌صورت رسمی آغاز خواهد شد.
چین مدت‌هاست که تمرکز خود را روی استفاده‌های داخلی ارز دیجیتال خود که باعنوان «DC/EP»، به معنای «ارز دیجیتال/پرداخت الکترونیک»، معطوف کرده است. هدف از یوان دیجیتال تسهیل پرداخت‌های خرد عنوان‌شده است. هنگ‌کنگ یکی از قدرت‌های اقتصادی برتر آسیاست و تلاش برای استفاده از یوان دیجیتال در آنجا، حاکی از قصد چین برای واردکردن یوان به سیستم اقتصاد جهانی است.
کریستوفر هوی (Christopher Hui)، وزیر خزانه‌داری هنگ‌کنگ، ماه اکتبر (مهر) در شورای قانون‌گذاری این کشور عنوان کرده بود که هنگ‌کنگ بیشتر در حوزه پرداخت‌های عمده و تراکنش‌های برون‌مرزی به استفاده از یوان دیجیتال علاقه دارد. مسئله‌ای که با اهداف یوان دیجیتال تا حدودی در تضاد است.
بانک مرکزی چین، به‌عنوان بزرگ‌ترین بانک این کشور، طی برنامه‌های آزمایشی مختلفی، قصد بررسی و تست ارز دیجیتال ملی خود را دارد. سوژو یکی از شهرهایی که است ثبت‌نام برای استفاده از این ارز دیجیتال را آغاز کرده است. افراد واجد شرایط در این طرح، می‌توانند یوان‌های دیجیتال خود را در فروشگاه‌های منتخب خرج کنند. پیش‌تر نیز شاهد اجرای برنامه‌های مشابه در شهر شن ژن بودیم که فاصله چندانی با هنگ‌کنگ ندارد.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/05/30 - 10:14- آسیب پذیری

سوءاستفاده هکرها از شیرپوینت علیه سه سازمان بریتانیایی

چند روز پس از کشف چندین آسیب‌پذیری در سرورهای محلی مایکروسافت شیرپوینت در ماه گذشته، سه سازمان بریتانیایی به نهاد ناظر حفاظت از داده‌های این کشور گزارش دادند که هکرها موفق به نفوذ و دسترسی به اطلاعات شخصی شده‌اند.

به
1404/05/30 - 09:29- اروپا

به خطر افتادن اطلاعات شرکت بزرگ مخابراتی بلژیکی

شرکت بزرگ مخابراتی بلژیکی اعلام کرد که حمله سایبری، اطلاعات ۸۵۰ هزار حساب را به خطر انداخته است

تحریم
1404/05/30 - 08:56- اروپا

تحریم شبکه‌های کریپتوی قرقیزستان به دلیل کمک به کرملین

بریتانیا شبکه‌های ارزهای دیجیتال قرقیزستان را که به کرملین کمک می‌کنند، تحریم کرد.