about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

هند در پی توسعه هوش مصنوعی

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ هند در راستای گسترش توانمندی خود در زمینه فضای سایبری اقدام به حمایت از شرکت‌های نوپایی کرده که در این زمینه فعالیت می‌کنند. شرکت نوپای «اینفیو» که توسعه‌دهنده سیستم‌های هوش مصنوعی برای سازمان‌های اطلاعاتی هند است، به سمت استفاده از هوش مصنوعی در جنگ‌های سایبری حرکت کرده است.
تارون ویگ، رئیس شرکت اینفیو در توضیح اینکه چرا این شرکت به گسترش همکاری‌های خود با دولت امیدوار است گفت: «ما از هوش مصنوعی برای پیش‌بینی رفتار آینده بر اساس الگوهای گذشته استفاده میکینم».
درحالی‌که کشورهای دیگر مدت زمان طولانی است که از هوش مصنوعی برای جمع‌آوری اطلاعات استفاده می‌کنند، به نظر می‌رسد که هند هنوز از طریق روش‌های سنتی اطلاعات به دست می‌آورد. این روش‌هایی است که نیاز به مدت زمان زیادی دارد و در برخی موارد اطلاعاتی که در زمان مهم هستند، بعدها بلااستفاده خواهند بود.
هندوستان بعد از اعلام استقلال، با سه کشور همسایه خود درگیری داشته که آخرین مورد به سال 2008 بازمی‌گردد که در آن تروریست‌های مستقر در پاکستان یک حمله انتحاری در شهر بمبئی انجام دادند که طی آن 160 نفر را کشته شدند. اکنون و با رشد فضای سایبری در جهان شکل‌های دیگری از جنگ‌ها متوجه هند است که حملات هکری بخش اعظمی از آن را تشکیل می‌دهد. در حمله اخیر به وب‌گاه پلیس یکی از استان‌های هند، هکرها پرچم کشور پاکستان را به نمایش درآوردند. بزرگ‌ترین حمله سایبری در هند را می‌توان به نشت 22 هزار صفحه از اطلاعات مربوط به زیردریایی متعلق به فرانسه نسبت داد که سال گذشته در رسانه‌ها مطرح شد. هک شدن حساب توییتر راهول گاندی، رهبر مخالفان هند و همچنین مختل شدن وب‌گاه نخبگان گارد امنیت ملی از جمله حملات سایبری دیگری است که هند را با چالش‌های جدی سایبری روبه‌رو کرده است.
ویگ درباره راه‌اندازی این شرکت نوپا و توسعه هوش مصنوعی این‌طور گفت که: «ایده ما برای راه‌اندازی این شرکت این بود که اگر جنگ‌های آینده در فضای سایبری روی خواهد داد، ما به سلاح‌های سایبری مخصوص خود نیاز داریم.»
ازجمله پروژه‌هایی که این شرکت در حال پی گیری آن است راه‌اندازی سیستمی است که نقش یک ستون فقرات را برای همه برنامه‌های جنگ الکترونیکی ارتش هند ایفا خواهد کرد.

 

 

 

 

---------------------------------------------

لینک های مرتبط:

تنش هند و پاکستان در فضای سایبری

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.