about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

هند در فکر بومی‌سازی ابزار الکترونیکی

اندیشکده‌ی NITI Aayog که یک اندیشکده‌ی سیاستگذاری برای دولت هند است و این دولت را در سیاست‌های اقتصادی هند درگیر می‌کند، به دولت فشار آورد تا به بومی کردن تولیدات الکترونیکی و سخت‌افزار برای تقویت امنیت سایبر هند بپردازد.
یکی از اعضای این اندیشکده گفت: «دفاع سایبر یا امنیت سایبر بسیار مهم است. اگر فضای سایبر در سناریوهای ما ضعیف باشد، اقتصاد هند تحت تأثیر قرار می‌گیرد بنابراین توسعه‌ی ابزارهای پدافند سایبر برای ما ضروری است.»
 همچنین وی در مورد بومی‌سازی تجهیزات الکترونیکی گفت: «ما باید سخت‌افزارهایی تولید کنیم که بدون آسیب‌پذیری باشد. همچنین باید زیرساخت‌های شبکه‌ای تولید کنیم که داخلی باشند، زیرا بیشتر آن‌ها وارداتی هستند و معمولاً از چین وارد می‌شوند و آسیب‌پذیر هم هستند.»
وی به این نکته اشاره کرد که اگر ما مسئله‌ی دفاع و حفاظت را جدی نگیریم، اقتصاد، بانکداری و سامانه‌های راه‌آهن متأثر می‌شود.
به‌طورکلی این اندیشکده سعی دارد که دولت هند را وادار کند تا با بومی‌سازی ابزارهای الکترونیکی و نرم‌افزار و سخت‌افزار، امنیت اقتصادی ایجاد کند.
وی افزود که هند به همکاری‌های قابل‌اعتماد برای پیشرفت در دفاع سایبر و بومی کردن ابزارهای الکترونیکی احتیاج دارد. به‌علاوه وی به برنامه‌های هند مانند "Make in India" اشاره کرد که برای تهیه‌ی ابزارهای مذکور و ایجاد سامانه‌هایی برای تقویت امنیت سایبر هند است.

 

تازه ترین ها
تقویت
1404/11/16 - 15:58- آسیا

تقویت روابط سایبری ژاپن و بریتانیا

ژاپن و بریتانیا از گسترش همکاری در زمینه امنیت سایبری و گسترش روابط در سه حوزه اصلی خبر دادند.

هکر
1404/11/16 - 15:41- آمریکا

هکر مرموز جفری اپستین کیست؟

کارشناسان در گزارشی درمورد جفری اپستین و اسناد و مدارکی که از وی منتشر شده مقاله‌ای نوشته‌اند.

خنثی‌سازی
1404/11/16 - 09:40- آسیا

خنثی‌سازی 90 هزار حمله سایبری به اجلاس دولت‌های جهان توسط امارات

رئیس شورای امنیت سایبری امارات اعلام کرد که سیستم‌های سایبری این کشور ۹۰ هزار حمله به اجلاس دولت‌های جهان را مسدود کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.