about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

هندی‌ها به دنبال خرید تلفن‌های 5G

اکثر هندی‌ها به دنبال خرید تلفن‌های آماده 5G، «Oppo» و سامسونگ هستند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ براساس گزارش منتشر شده از «Cybermedia Research»، حدود 83 درصد از مردم در یک نظرسنجی در هند اظهار داشتند که 5G یکی از فاکتورهایی است که آنها هنگام خرید یک گوشی جدید در نظر می‌گیرند و از هر 5 کاربر فعلی گوشی‌های هوشمند برتر، تقریباً 3 نفر به دنبال ارتقا دستگاه خود به فناوری نسل بعدی هستند.

طبق این نظرسنجی، 81 درصد پاسخ دهندگان «Oppo» را برای تلفن‎های هوشمند 5G و 79 درصد سامسونگ را ترجیح داده‌اند.

بررسی جهانی انجام شده در هند، چین و اروپای غربی نشان داد که کاربران 5G، جایی که این سرویس در دسترس باشد، تماس‎‌های ویدئویی بهتر، بارگیری سریع‌تر و توانایی پخش فیلم‌های با کیفیت فوق‌العاده بالا را تجربه کرده‌اند و میزان رضایت از خدمات 5G حدود 80 درصد است.

براساس گزارش، این فناوری رشد تولید محتوای ویدیویی را در بازارهای در دسترس تحت فشار قرار می‌دهد و انتظار می‌رود در هند نیز همین روند دنبال شود.

پرابو رام (Prabhu Ram)، رئیس گروه اطلاعات صنعت «CMR» در بیانیه‌ای گفت :

«در بازارهای جهانی، تلفن‌های هوشمند 5G به تولید و مصرف محتوای ویدئویی، تماس ویدیویی و همچنین مواردی مانند بازی‌های موبایلی و غیره دامن می‌زنند. من معتقدم وقتی 5G در 2 سال آینده در هند در دسترس قرار بگیرد، به روند فزاینده ایجاد و اشتراک فیلم کوتاه در میان هزاره‌ها اعتماد قابل توجهی به وجود آید.»

نظرسنجی انجام شده در ماه نوامبر سال جاری 5000 مصرف کننده را در گروه‌های سنی 18 تا 35 سال مورد بررسی قرار داد که سهم هند (3000)، چین (1000) و اروپای غربی (1000) نفر بود.

این نظرسنجی نشان داد که 5G یک فاکتور مهم در خرید تلفن‌های هوشمند محسوب می‌شود.

در این گزارش آمده است :

«در چین، هوآوی بهترین تلفن هوشمند 5G است (91 درصد) و پس از آن اپل (58 درصد) قرار دارد که بیشتر در حال کسب رتبه است. سامسونگ بالاترین امتیاز را در اروپای غربی (88 درصد) دارد و پس از آن هوآوی با 65 درصد در رتبه بعدی است. در هند، در میان متقاضیان فناوری و پذیرفته کنندگان اولیه تلفن‌های هوشمند 5G، OPPO بالاترین امتیاز (81 درصد) و پس از آن سامسونگ (79 درصد) را در اختیار دارد.»

اپراتورهای مخابراتی در هند ادعا کرده‌اند که آنها برای 5G آماده و منتظر هستند تا دولت این طیف را برای خدمات اختصاص دهد.

وزارت مخابرات هند حراج طیف را با قیمت پایه 3.92 لاخ کرور اعلام کرده است. با این حال، امواج رادیویی مشخص شده برای خدمات 5G را حذف کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/08/18 - 11:25- آسیا

راه‌اندازی اولین نمایشگاه جاده‌ای ملی ضد کلاهبرداری سایبری در سنگاپور

سنگاپور اولین نمایشگاه جاده‌ای ملی ضد کلاهبرداری سایبری را برای مقابله با موارد رو به افزایش کلاهبرداری راه‌اندازی کرد.

دستگیری
1404/08/18 - 11:13- آسیا

دستگیری دو مظنون به انجام فعالیت‌های مخرب سایبری در ترکیه

ترکیه دو مظنون را در حملات جاسوسی سایبری دستگیر و سیستم‌های مرتبط با خارجی را توقیف کرد.

بومی‌سازی
1404/08/17 - 18:48- هوش مصنوعي

بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌های دانشگاه آزاد

مدیر سلامت دانشگاه آزاد از راه اندازی استارت‌آپ ویکند سلامت با محوریت هوش مصنوعی و بیمارستان متاورس خبر داد و گفت: هدف اصلی ما، بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌ها است.