about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

هند؛ نیازمند اصلاح راهبرد سایبری

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ آرویند گوپتا (Arvind Gupta)، مشاور معاون امنیت ملی هند، طی سخنانی، راهبرد امنیت سایبری هند را باوجود مؤثر و کارآمد بودن، نیازمند اصلاح و تقویت متناسب با توسعه‌ی زیرساخت‌های سایبری این کشور دانست.

وی در ادامه‌ی سخنانش هند را از لحاظ تعداد کاربران فضای مجازی دومین کشور دنیا اعلام و رسیدن این کشور به رتبه‌ی اول در این حوزه را پیش‌بینی کرد.

وی طی سخنرانی خود در اجلاس سای‌فای (CyFy 2016) که با محوریت امنیت سایبری هند و مدیریت فضای مجازی در دهلی برگزار شد، بر بهبود قوانین سایبری هند و دیپلماسی سایبری تأکید فراوان کرد.

او با مناسب دانستن بستر فضای مجازی برای تبلیغات و عضوگیری گروه‌های تروریستی، گفت: «هرچند دولت باید برای حفظ منافع همه‌ی ذی‌نفعان تلاش نماید، اما نقش مؤثرش در مدیریت امنیت ملی این کشور نیز نباید نقض شود.»

گوپتا در مورد بحث‌های پیرامون تقویت امنیت سایبری و حفظ حریم شخصی، تحقق کامل هریک از این دو مبحث را غیرممکن دانست.

مشاور امنیت ملی هند در پایان سخنانش نقش مهم تسلیحات سایبری در منازعات آینده و تبدیل هوش مصنوعی به بخش بزرگی از دفاع سایبری را خاطرنشان شد و تقویت امنیت سایبری هند را در این عرصه ضروری دانست.

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.