about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

هند؛ میزبان سایبری هلند

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ گروهی از نمایندگان شهرداری لاهه‌ی هلند از هند بازدید خواهند کرد. هدف از این سفر همکاری با هند در حوزه‌ی امنیت سایبر و تبادل اطلاعات در این زمینه میان سازمان‌های دولتی، بخش صنعتی و مؤسسات تحقیقاتی دو کشور است.
هلند تصمیم دارد رویکرد امنیت سایبر خود مبنی بر همکاری میان دولت، بخش تجاری و بخش آموزشی برای مبارزه با جرائم سایبری در هند پیاده کند. هلند، همکاری میان این سه بخش را مثلث طلایی برای پیشرفت در امنیت سایبر می‌داند.
جوزیا ون آرتسن (Jozia Van Aartsen)، شهردار لاهه، گفت: «امنیت سایبر در کنار امنیت ملی و حفاظت از زیرساخت‌ها قرار دارد که این موارد تخصص هلند است.» وی افزود با توجه به اینکه بسیاری از کشورها از محصولات فناوری اطلاعات و ارتباطات هند استفاده می‌کنند و این حوزه در معرض خطرهای سایبری قرار دارد، باید به این کشور در زمینه‌ی بهبود امنیت سایبر کمک کرد.
طبق برخی گزارش‌ها هلند خود را یک کانون بین‌المللی اینترنت می‌داند و مدعی است بیشترین کاربر اینترنتی را دارد. همچنین در راهبرد امنیت سایبر این کشور آمده است که هلند قصد دارد به یک پیشرو در امنیت سایبر دنیا تبدیل شود و در این زمینه دارای زیرساخت‌های مناسب و سرمایه‌گذاران کافی در حوزه‌ی فناوری اطلاعات و ارتباطات است.
از اهداف هلند در راهبرد امنیت سایبر می‌توان به حفاظت در برابر حملات سایبری، امن سازی محصولات فناوری اطلاعات و ارتباطات، مبارزه با جرائم سایبری و سرمایه‌گذاری در حوزه‌ی فناوری اطلاعات و ارتباطات اشاره کرد.
با توجه به برنامه‌ی هند برای رسیدن به توان بالای فناوری اطلاعات و تلاش نخست‌وزیر این کشور برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی و آرمان‌های هلند برای رسیدن به رهبری امنیت سایبر، می‌توان به علل همکاری این دو کشور پی برد. استفاده از توان فناوری اطلاعات هند را نیز باید به این علل افزود.
نکته‌ی دیگر این است که دو کشور سابقه‌ی همکاری در زمینه‌ی مبارزه با جرائم سایبری را دارند. همچنین برخی مقامات هلند اظهار کردند که یکی از اهداف همکاری با هند، رشد اقتصادی هند در مقایسه با چین است. به نظر می‌رسد با توجه به خصومت هند و چین در فضای سایبر ممکن است همکاری هلند و هند در سایبر، برای مقابله با توان سایبری چین باشد. البته هنوز این سؤال باقی است که چرا هلند می‌خواهد به هند در فناوری اطلاعات کمک کند؟ با اینکه هند یکی از قدرتمندترین کشورها در این حوزه است.
همچنین هلند از کشورهایی است که از پیشنهاد هند جهت عضویت در شورای امنیت ملی سازمان ملل حمایت کرد.

 

تازه ترین ها
مدیر
1404/08/17 - 09:26- تروریسم سایبری

مدیر ارتباطات ایتالیا هدف جاسوس‌افزار اسرائیلی پاراگون

مدیر اجرایی ارتباطات ایتالیا فاش کرد که به عنوان پنجمین ایتالیایی هدف جاسوس‌افزار اسرائیلی پاراگون قرار گرفته است.

ادعای
1404/08/17 - 09:09- جنگ سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به صنعت غلات اوکراین

کارشناسان شرکت امنیت سایبری اسلواکی «ESET» ادعا کردند که هکرهای روسی در حال استفاده از وایپرها علیه صنعت غلات اوکراین هستند.

مشکل
1404/08/16 - 10:37- بررسی تخصصی

مشکل عجیب BitLocker کاربران ویندوز 11 را گرفتار کرد

ظاهراً ماجرای تقریباً همیشگی مشکلات آپدیت‌های جدید مایکروسافت تمامی ندارد و این‌بار کاربران نسخه‌های 25H2 و 24H2 ویندوز و حتی برخی کاربران ویندوز 10 را به دردسر انداخته است.