about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

کوالکام در حال خرید استارت‌آپ اسرائیلی برای کمک به جلوگیری از تصادفات اتومبیل است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کوالکام (Qualcomm) اعلام کرد با خرید «Autotalks»، سازنده اسرائیلی تراشه‌های ارتباطی خودرو به همه چیز، با تمرکز بر جلوگیری از تصادفات موافقت کرده است.

کارشناسان معتقدند که دلیل اهمیت توافق این است که نشان می‌دهد که چگونه سازندگان تراشه‌های بزرگ با توجه به افزایش اتوماسیون و پیچیدگی، وسایل نقلیه را به عنوان یک حوزه رشد کلیدی می‌بینند.

برای کوالکام، افزایش درآمد 33 درصدی برای بخش خودروی آن بین سال مالی 2021 و 2022 و اعلامی در سپتامبر مبنی بر اینکه «خط لوله» خودروی آن به 30 میلیارد دلار رسیده، منعکس شده است.

بازگشت سرمایه (ROI) : شرایط مالی توافق هنوز فاش نشده، اما وبگاه تخصصی «TechCrunch» قیمت فروش را بین 350 تا 400 میلیون دلار گزارش داده است.

Autotalks حدود 110 میلیون دلار بودجه از شرکت‌هایی مانند سامسونگ، تویوتا، «Magenta Venture Partners»، «Vintage Investment Partners»، «Gemini Israel Ventures»، گروه سرمایه‌گذاری جهانی (Global Investment Group) و «Liberty Ventures» جمع‌آوری کرده بود.

 به گفته کارشناسان، فناوری Autotalks در حسگرهایی استفاده می‌شود که به وسایل نقلیه کمک می‌کند (که می‌تواند دوچرخه، اتومبیل یا شکل دیگری از تحرک باشد) تا رانندگان آن‌ها خطرات جاده‌ای مانند وسایل نقلیه روبه‌رو در نقاط کور راننده را تشخیص دهند؛ این فناوری همچنین با دیگر خودروهایی ارتباط برقرار می‌کند که از فناوری سازگار برای بهبود پاسخگویی استفاده می‌کنند.

منبع:

تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.