about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

سنگاپور، راهبرد سیاست‌های امنیت سایبری آ سه آن را بر عهده دارد اما مقابله با تهدیدات سایبری در منطقه، به همکاری جمعی نیاز دارد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ به نقل از بیزینس اینسایدر، اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا (آسه‌آن) در مرز انقلاب دیجیتالی قرار دارد. پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که اقتصاد دیجیتالی، در ده سال آینده، یک تریلیون دلار به تولید ناخالص داخلی منطقه اضافه می‌کند. درعین‌حال، ریسک دیجیتالی نیز که اعتماد و انعطاف‌پذیری سایبری را به چالش می‌کشد، رو به افزایش است.
درواقع، طبق گزارشی که شرکت مشاوره مدیریت جهانی ای‌‌تی کرنی (A.T. Kearney) روز 23 ژانویه 2018 با عنوان «امنیت سایبری در آسه‌آن: نیازی فوری به عمل» منتشر کرده است، حملات سایبری، 750 میلیارد دلار سرمایه شرکت‌های آسه‌آن را در معرض خطر قرار می‌دهد.
سنگاپور، در گزارشی پژوهشی که منطقه آسه‌آن را مورد تجزیه‌وتحلیل قرار داد، به روشنی پیشگام بودن خود را در زمینه سیاست‌های امنیت سایبری به رخ کشید. مالزی نیز با فاصله کمی، پس از سنگاپور در حال پیشتازی است.

Paragraphs
همکاری
همکاری کشورهای آ سه آن در تأمین امنیت سایبری منطقه

در سال 2017، سنگاپور 0.22% از تولید ناخالص داخلی خود را روی امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کرد و این در حالی است که این میزان برای مالزی به 0.08% می‌رسد.
سنگاپور در رتبه سوم جهانی قرار دارد. رتبه‌های نخست در اختیار رژیم صهیونیستی (0.35%) و انگلیس (0.26%) بوده و مالزی در جایگاه نهم ایستاده است.

همکاری
همکاری کشورهای آ سه آن در تأمین امنیت سایبری منطقه

در توزیع بودجه امنیت سایبری در سرتاسر منطقه، عدم توازن جدی دیده می‌شود و کشورهایی مانند لائوس، برونئی، کامبوج و میانمار در این زمینه بسیار عقب مانده‌اند.
 درمجموع، کشورهای آسه‌آن، بودجه بسیار کمی را صرف زمینه امنیت سایبری می‌کنند. این منطقه فقط حدود 0.07% از تولید ناخالص داخلی خود را صرف امنیت سایبری می‌کند درحالی‌که متوسط هزینه جهانی به 0.13% می‌رسد.
کمبود آمادگی در زمینه مقابله با تهدیدات سایبری، نگران‌کننده است چراکه «افزایش ارتباط راهبردی منطقه و گسترش روند دیجیتالی شدن، آن را به هدفی اصلی برای حملات سایبری تبدیل می‌کند.»
یکی از شرکای شرکت ای‌‌تی کرنی و نویسنده اول گزارش، نیکلای دابرستاین (Nikolai Dobberstein)، اظهار داشت: «با تغییراتی که در چشم‌انداز فناوری کشور پدید می‌آید و با ظهور تهدیدات نوین، همکاری کشورها، دولت‌ها و بخش‌های دولتی و خصوصی در زمینه همرسانی استانداردها، بیش از هر زمان دیگری اهمیت پیدا کرده است.»
برخی از کسب‌وکارها به اشتباه، ریسک‌های سایبری را خطراتی مرتبط با حوزه فناوری اطلاعات می‌دانند. این سوءبرداشت باعث می‌شود که رویکرد جامعی به انعطاف‌پذیری سایبری نداشته باشند و با کمبود استعدادهای ماهر روبرو شوند. این ضعف‌ها موجب تشدید تهدیدات سایبری می‌شود.
برای مثال، مالزی در حال حاضر 6 هزار کارشناس امنیت سایبری دارد اما تا سال 2020 این تعداد باید به 10 هزار نفر افزایش یابد.
دابرستاین در جریان یک میزگرد رسانه‌ای با حضور بیزنس اینسایدر، اضافه کرد: «ما فقط می‌توانیم انتظار داشته باشیم که تهدیدات، بدتر شده و سطح حملات، گسترش یابد.» میزگرد یادشده در دفتر سیسکو در سنگاپور واقع در پارک تجاری چانگی برگزار شد.
شرکت ای‌‌تی کرنی می‌گوید که برای مقابله با تهدیدات فزاینده سایبری، آسه‌آن باید: سطح امنیت سایبری را در دستور کار سیاست‌های منطقه‌ای بالا ببرد؛ تعهدی مستمر نسبت به تأمین امنیت سایبری ایجاد کند؛ زیست‌بوم را نه فقط با اجرای استانداردها در بخش شرکتی بلکه با افزایش آگاهی‌های سایبری در تمام شرکای تجاری، تقویت کند؛ و موج بعدی توانمندی امنیت سایبری را طراحی کند.
رئیس سیسکو، نوین منون (Naveen Menon)، با تأکید بر اهمیت فراخواندن منطقه به همکاری در زمینه مقابله با تهدیدات سایبری، اظهار داشت: «هیچ شرکتی به تنهایی نمی‌تواند با تهدیدات مقابله کند. باید دست به دست هم دهیم.»

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.