about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان و نخبگان در بخش‌های مختلف علوم پدافندی به‌ویژه در زمینه ارتقای سامانه‌های راداری، موشکی و پهپادی با نیروی پدافند هوایی همکاری دارند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از بنیاد ملی نخبگان، امیر علیرضا صباحی‌فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در جمع کارکنان وظیفه ستاد این نیرو با بیان اینکه سربازان نخبه پدافند در عرصه علمی، تحقیقاتی و پژوهشی بکار گرفته می‌شوند، اظهار داشت: نخبگان را در دانشگاه‌های مطرح و تراز اول کشور شناسایی و با حمایت همه‌جانبه دعوت به کار می‌کنیم.

امیر سرتیپ صباحی‌فرد افزود: نخبگان وظیفه طرح‌های مشترک فنی و پژوهشی دریافت می‌کنند و اگر موضوع تحقیق‌شان منطبق با نیازهای سازمان باشد با تأیید سازمان نخبگان نیروهای مسلح این طرح، بخشی از دوران خدمت سربازی آن‌ها محسوب می‌شود که هم‌اکنون تعداد زیادی از نخبگان در حوزه‌های پژوهشی، فنی و علوم پدافندی کار تحقیقاتی انجام می‌دهند و استقبال خوبی از این طرح شده است.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه کارکنان وظیفه نخبه همگام با سایر نیروی انسانی گام‌های مثبت و مهمی در پیشرفت و سرافرازی نیروهای مسلح برمی‎دارند، گفت: کارکنان وظیفه نخبه سرمایه‌های ارزشمند کشور و نظام اسلامی هستند.

امیر صباحی‌فرد با اشاره به اینکه پدافند هوایی یک نیروی تجهیزات محور است، عنوان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان و نخبگان در بخش‌های مختلف علوم پدافندی به‌ویژه در زمینه ارتقای سامانه‌های راداری، موشکی و پهپادی با نیروی پدافند هوایی همکاری مثبت و رو به رشدی دارند.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/11/19 - 16:11- هوش مصنوعي

همکاری گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک

بانک گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک برای خودکارسازی وظایف بانکی توسط هوش مصنوعی همکاری می‌کند.

تشخیص
1404/11/19 - 15:12- هوش مصنوعي

تشخیص بیماری‌های دریچه قلب توسط هوش مصنوعی

گوشی پزشکی هوش مصنوعی، تشخیص بیماری‌های دریچه قلب را دوبرابر می‌کند.

هشدار
1404/11/19 - 14:02- جرم سایبری

هشدار ساب‌استک به مشتریان در مورد نشت داده

مشتریان پلتفرم خبرنامه‌نویسی ساب‌استک روز چهارشنبه مطلع شدند که آدرس‌های ایمیل، شماره تلفن‌ها و سایر ابرداده‌های آنان در یک نشت داده اخیر افشا شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.