about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

همکاری موتور جستجوی یاندکس با ایران

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ سفیر روسیه در ایران با اشاره به اینکه ۵ دسامبر معاون مخابرات روسیه به کشورمان سفر می‌کند، گفت: در این سفر همکاری جویشگر یاندکس با ایران و دیگر موضوعات مخابراتی نهایی می‌شود.

لوان جاگاریان سفیر روسیه در ایران در بازدید از بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات و نشست خبری دایر شده درباره آخرین شرایط همکاری موتور جستجوی یاندکس روسیه با ایران و دایر کردن دفتر کاری در کشورمان گفت: قرار است در پنج دسامبر سال جاری (15 آذرماه)، معاون مخابرات روسیه به ایران سفر کند که این موضوع و موضوعات دیگر مخابراتی و ارتباطی در دستور کار همکاری با ایران قرار دارد.

محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران سال گذشته در حاشیه دیدار با همتای روسی خود اعلام کرد: در نشست با وزیر ارتباطات روسیه توافق کردیم تا موتور جستجوی یاندکس در ایران دفتر داشته باشد و بتواند به مردم سرویس بهتر ارائه دهد.

وی عنوان کرد: با وزیر ارتباطات روسیه توافق کردیم تا موتور جستجوی یاندکس در ایران دفتر داشته باشد و بتواند به مردم سرویس بهتر ارائه دهد.

وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: ما آمادگی داریم در رابطه با خط و زبان فارسی از طریق موتور جستجوی یوز و پارسی جو همکاری‌های دوجانبه با روسیه داشته باشیم.

 

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.