about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

سنگاپور و مالزی برای رویارویی با کلاهبرداری‌های آنلاین با یکدیگر همکاری کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ فهمی فاضل (Fahmi Fadzil)، وزیر ارتباطات و دیجیتال گفت که مالزی و سنگاپور برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات و تخصص و همچنین بهترین شیوه‌ها در برخورد مؤثرتر با کلاهبرداری‌های آنلاین با یکدیگر همکاری می‌کنند.

وی در دیدار دوجانبه با ژوزفین تئو (Josephine Teo)، همتای سنگاپوری خود همچنین در مورد همکاری برای بهینه‌سازی استفاده از داده‌ها به عنوان یک منبع کالایی ارزشمند در رشد اقتصاد دیجیتال هر 2 کشور بحث کرد.

فاضل در بیانیه‌ای رسانه‌ای پس از دیدار با وزیر سنگاپور توضیح داد :

«(در این نشست) به طور عمیق در مورد جهت همکاری مالزی و سنگاپور در زمینه حفاظت از داده‌های شخصی، امنیت سایبری و اقتصاد دیجیتال علاوه بر حوزه ارتباطات و اطلاعات بحث شد.»

به گفته فهمی، مالزی و سنگاپور به تازگی همکاری خود را در زمینه حفاظت از داده‌های شخصی، امنیت سایبری و اقتصاد دیجیتال با امضای یادداشت تفاهم در 30 ژانویه سال جاری در کشور همسایه تجدید کردهاند.

او خاطرنشان کرد که بستری را برای آژانس‌های هر 2 کشور فراهم می‌کند تا همکاری‌های عمیق‌تری را در زمینه‌های حفاظت از داده‌های شخصی، امنیت سایبری و اقتصاد دیجیتال آغاز کنند.

وانو گوپالا منون (Vanu Gopala Menon)، کمیسیونر عالی سنگاپور در مالزی؛ داتوک سری محمد منتک (Datuk Seri Mohammad Mentek)، دبیر کل وزارت ارتباطات و دیجیتال مالزی؛ جوزف لئونگ (Joseph Leong)، دبیر دائمی وزارت ارتباطات و اطلاعات سنگاپور؛ داتوک محمد عظمی محد زین (Datuk Muhammad Azmi Mohd Zain)، رئیس موقت کمیسیون ارتباطات و چند رسانه ای مالزی (SKMM)؛ مهادیر عزیز (Mahadhir Aziz)، مدیر اجرایی شرکت اقتصاد دیجیتال مالزی (MDEC) و داتوک دکتر امیرالدین عبدالوهاب (Amirudin Abdul Wahab)، مدیر اجرایی CyberSecurity مالزی (CSM) نیز در این جلسه شرکت داشتند.

منبع:

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.