about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

همکاری فضایی و سایبری آمریکا و هند

آمریکا و هند قصد دارند همکاری‌های خود در زمینه‌های مختلف ازجمله فضا و سایبر را تقویت کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مقامات هند و آمریکا در مورد تقویت همکاری‌های دفاعی در حوزه‌های جدید مانند فضا، سایبر و فناوری‌های نوظهور به بحث و گفتگو پرداختند.

در جلسه‌ای که ازنظر آمریکایی‌ها «تاریخی» توصیف شد، لوید آستین وزیر دفاع آمریکا و ژنرال بیپین روات (Bipin Rawat)، رئیس ستاد دفاعی هند، نظرات خود را در مورد پیشبرد مشارکت دفاعی بین دو طرف ردوبدل کردند. این اولین سفر ژنرال روات به پنتاگون بود.

جان کربی (John Kirby) سخنگوی مطبوعاتی پنتاگون در خصوص این دیدار گفت:

لوید آستین بر تعهد آمریکا برای حمایت از حرکت نیروهای مسلح هند به‌سوی ائتلاف‌سازمانی گسترده‌تر و مشترکات عملیاتی تأکید کرد. آن‌ها همچنین فرصت‌های گسترش همکاری چندجانبه با شرکای منطقه‌ای را موردبحث قرار دادند.

وی در ادامه افزود:

این دیدار تاریخی قدرت پایدار مشارکت بزرگ دفاعی آمریکا و هند را برجسته می‌کند زیرا دو کشور با شرکای همفکر خود برای حفظ یک منطقه آزاد و باز در محدوده هند و اقیانوس آرام همکاری می‌کنند.

لوید آستین اولین سفر خارجی خود به‌عنوان وزیر دفاع آمریکا را به هند انجام داد. آستین و آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، برای مذاکره وزیران 2+2 که قرار است در ماه نوامبر انجام شود، با راجنات سینگ (Rajnath Singh)و اس جایشانکار، همتایان هندی خود دیدار خواهند کرد.

منبع:

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.