about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

همکاری عربستان و اسراییل برای رصد تروریسم

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ بر اساس گزارشی از نشریه «بلومبرگ بیزنز ویک» به نقل از وبگاه «میدل ایست مانیتور» و وبگاه «هاآرتص» یک مقام رسمی سعودی در دو سال پیش، از یک شرکت اسراییلی به نام «IntuView»، درخواست کرد با استفاده از نرم‌افزاری خاص، به عربستان، در یافتن تروریست‌ها کمک کند. در گزارش یادشده آمده است، این شرکت، روزانه 4 میلیون پست از فیس‌بوک و توییتر را اسکن می‌کند.
شموئیل بار، مؤسس شرکت فوق، در مصاحبه با بلومبرگ، اعلام کرد: «عرب‌ها به سراغ من آمدند تا این کار را برای آن‌ها انجام دهم.» وی ادامه داد اکنون در حال کار به‌صورت آزاد و مخفیانه روی تعدادی از شماره‌های کشورهای عربی است. وی در ادامه درباره کشورهای شریک اسراییل، گفت: «تنها سوریه، لبنان و ایران هستند که محدودیت دارند و با بقیه کشورها که دشمن اسراییل نیستند، همکاری می‌کنیم. چیزی به نام تحریم اعراب وجود ندارد.»

توضیح این شرکت
شرکت یادشده واقع در هرتزلیا است و در سال 2005 تأسیس شد. بر اساس گزارش بلومبرگ، این شرکت در زمینه تولید هوش مصنوعی برای اپلیکیشن‌های دفاعی و امنیتی، فعالیت می‌کند. یکی از محصولات مهم شرکت اینتو ویو، نرم‌افزار «Intuscan» است که به پردازش متون عربی، فارسی، اردو، پشتو و مالایی مشهور است. بنا بر گزارش نشریه هاآرتص، این شرکت در زمینه اسکن شبکه‌های اجتماعی برای رصد تحرکات تروریستی، شناخته شده است.
شموئیل بار، نیز از افرادی است که به مدت 30 سال برای دولت رژیم صهیونیستی فعالیت داشته است. وی سابقه خدمت در بخش اطلاعات ارتش اسراییل و سپس در دفتر نسخت وزیری را دارد. شموئیل بار همچنین در سفارت اسراییل در شهر لاهه فعالیت داشته است. در اواسط دهه 80، وی به داشتن تخصص در ایدئولوژی و کدهای عملیاتی حرکات موسوم به بنیادگرایی اسلامی شهرت داشت. درباره تحصیلاتش نیز باید گفت که او دانش‌آموخته دکترای دانشگاه تل‌آویو در رشته مطالعات خاورمیانه است.

 

تازه ترین ها
انصراف
1404/09/01 - 17:08- آمریکا

انصراف داوطلبانه کمیسیون بورس و اوراق بهادار از شکایت علیه سولار ویندز

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا اعلام کرد که به‌طور داوطلبانه دادخواست سال ۲۰۲۳ علیه شرکت سولار ویندز و مدیر ارشد امنیت اطلاعات آن را که آنها را به فریب سرمایه‌گذاران از طریق پنهان‌کردن ضعف‌های جدی امنیت سایبری متهم می‌کرد، رد می‌کند.

رد
1404/09/01 - 17:00- جرم سایبری

رد اتهامات دو نوجوان بریتانیایی متهم به حمله سایبری

دو نوجوان بریتانیایی که به مشارکت در حمله سایبری سال گذشته به سازمان حمل‌ونقل لندن متهم شده‌اند، در دادگاه ساث‌ورک تمام اتهامات را رد کردند؛ پرونده‌ای که با جرایم شدید سایبری در بریتانیا و آمریکا گره خورده است.

لغو
1404/09/01 - 16:51- آمریکا

لغو مقررات سایبری دوره بایدن پس از افشای نفوذ چین به شرکت‌های مخابراتی

کمیسیون ارتباطات فدرال ارتباطات با رأی اکثریت جمهوری‌خواهان، مقررات سایبری وضع‌شده پس از حملات گسترده هکرهای چینی به شرکت‌های مخابراتی آمریکا را لغو کرد؛ اقدامی که با انتقاد شدید مقام‌های دموکرات و کارشناسان امنیتی روبه‌رو شده است.