about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

شرکت اسرائیلی «CEVA» با دارپا در زمینه نوآوری فناوری همکاری می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت اسرائیلی «CEVA»، ارائه دهنده اصلی ارتباطات بی‌سیم و فن‌آوری‌های سنجش هوشمند، از امضای توافق‌نامه صدور مجوز با آژانس پروژه‌های تحقیقات پیشرفته دفاعی ایالات متحده، دارپا (DARPA)، برای تسریع نوآوری در فناوری برنامه‌های آژانس خبر داد. این مشارکت، به عنوان بخشی از ابتکار جعبه ابزار دارپا، یک چارچوب دسترسی ایجاد می‌کند که براساس آن سازمان‌های دارپا می‌توانند به کلیه آی‌پی‌ها، ابزارها و پشتیبانی در دسترس تجاری CEVA برای تسریع در برنامه‌های خود دسترسی پیدا کنند.

این شرکت اسرائیلی در بیانیه‌ای گفت كه جعبه ابزار دارپا تلاشی جدید و گسترده در سطح آژانس با هدف فراهم كردن فرصت‌های باز مجوز با فروشندگان فن‌آوری تجاری برای محققان پشتیبان برنامه‌های دارپا است. از طریق جعبه ابزار دارپا، پیشنهاد دهندگان موفق از طریق چارچوب‌های دسترسی پیش پرداخت و کم‌هزینه و غیر تولیدی و اصطلاحات حقوقی ساده دسترسی بیشتری به فن‌آوری‌ها و ابزارهای فروشندگان تجاری خواهند داشت. برای فروشندگان تجاری، جعبه ابزار دارپا فرصتی برای استفاده از تحقیقات آینده‌نگرانه آژانس و ایجاد جریان‌های درآمدی جدید براساس دستاوردهای برنامه‌ای توسعه یافته با فناوری‌های آنها فراهم می‌کند.

CEVA ، همراه با «Arm» و «Verific»، اولین موج شرکت‌های فناوری هستند که طبق جعبه ابزار دارپا توافق‌نامه همکاری تجاری را امضا کردند. به عنوان ارائه دهندگان مجوز آی‌پی‌های CEVA، محققان دارپا با دسترسی به پردازنده‌های شرکت اسرائیلی، ابزارها و پشتیبانی از مناطق فنی که با اتصال بی‌سیم و پورتفولیوی سنجش هوشمند CEVA تلاقی می‌کنند، از این مزایا بهره‌مند می‌شوند. فناوری‌های کلیدی ارائه شده از سوی CEVA تحت این ابتکار از جمله «DSP»ها و نرم‌افزارهایی برای پردازش باند پایه 5G، اتصال برد کوتاه، همجوشی حسگر، دید کامپیوتر، پردازش صدا و هوش مصنوعی هستند.

منبع:

تازه ترین ها
درگیری
1404/05/23 - 16:44- هوش مصنوعي

درگیری ماسک و آلتمن بالا گرفت

درگیری ماسک و آلتمن بر سر تعصب ادعایی اپل در زمینه هوش مصنوعی تشدید شد.

سیاست‌گذاری
1404/05/23 - 16:02- هوش مصنوعي

سیاست‌گذاری غلط متا در حوزه هوش مصنوعی

سیاست‌های مربوط به رفتار چت‌بات شرکت متا، کودکان را درگیر مسائل جنسی می‌کند.

راه‌اندازی
1404/05/23 - 15:21- سایرفناوری ها

راه‌اندازی ویژگی جدید توسط گوگل

گوگل منابع ترجیحی را برای نتایج جستجوی سفارشی ارائه می‌دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.