about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

شرکت عربستانی آرامکو با شرکت مستقر در امارات متحده عربی در حوزه هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت سرمایه‌گذاری آرامکو در «Tenderd»، یک شرکت مستقر در امارات متحده عربی با حمایت پیتر تیل (Peter Thiel)، همکاری کرده تا از دیدگاه‌های تولید شده به‌وسیله هوش مصنوعی برای نظارت و کمک به کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای استفاده کند.

«Wa’ed Ventures»، صندوق سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیون دلاری آرامکو، میزان سرمایه‌گذاری خود را در این استارت‌آپ فاش نکرد.

واعد، فناوری‌هایی را هدف قرار می‌دهد که می‌توانند تجارت جدیدی را به عربستان سعودی بیاورند، به این معنی که فناوری Tenderd می‌تواند از سوی آرامکو مورد استفاده قرار گیرد زیرا به نظر می‌رسد اثرات زیست‌محیطی خود را کاهش دهد و به هدف صفر خالص انتشار گازهای گلخانه‌ای حاصل از فعالیت‌های خود تا سال 2050 برسد.

تیِل (Thiel)، یکی از بزرگ‌ترین نام‌ها در زمینه سرمایه‌گذاری در فناوری، از دور سرمایه‌گذاری اولیه 5.8 میلیون دلاری برای Tenderd در سال 2019 حمایت کرد.

آرجون موهان (Arjun Mohan)، مدیر اجرایی مناقصه، در بیانیه‌ای گفت :

«با سرمایه‌گذاری واعد، ما قادر خواهیم بود عملیاتهای صنعتی را توسعه دهیم و کار را به سمت آیندهای سبزتر و پایدارتر هدایت کنیم.»

منبع:

تازه ترین ها
نشت
1404/07/10 - 19:56- جرم سایبری

نشت اطلاعات میلیون‌ها نفر در حمله سایبری به آلیانز و موتیلیتی

دو شرکت بزرگ روز چهارشنبه جزئیات تازه‌ای از حملات سایبری تابستان امسال منتشر کردند که منجر به افشای اطلاعات میلیون‌ها نفر شد.

سرقت
1404/07/10 - 19:50- جرم سایبری

سرقت اطلاعات ۱.۲ میلیون مسافر کانادایی از وست‌جت

شرکت هواپیمایی وست‌جت، دومین ایرلاین بزرگ کانادا، اعلام کرد که در جریان یک حمله سایبری در تابستان امسال، اطلاعات ۱.۲ میلیون نفر به سرقت رفته است.

تسویه
1404/07/10 - 19:44- آمریکا

تسویه ۸۷۵ هزار دلاری جورجیا تک با وزارت دادگستری آمریکا

مؤسسه فناوری جورجیا پذیرفت که برای حل و فصل اتهامات نقض الزامات امنیت سایبری در قراردادهای پژوهشی با وزارت دفاع و نیروی هوایی آمریکا، مبلغ ۸۷۵ هزار دلار به دولت بپردازد.