about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

همکاری سایبری ناتو و مقدونیه شمالی

ناتو و مقدونیه شمالی توافق‌نامه سایبری امضاء کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مقدونیه شمالی، جدیدترین متحد ناتو سندی اساسی را امضا کرد که همکاری و کمک به دفاع سایبری بین ناتو و مدافعان سایبری این کشور را بهبود می‌بخشد. این تفاهم‌نامه جدید تبادل اطلاعات در مورد تهدیدات سایبری و بهترین روش‌ها را تسهیل می‌کند، به جلوگیری از حوادث سایبری کمک می‌کند و باعث می‌شود مقدونیه شمالی مقاومت خود را در برابر تهدیدات سایبری افزایش دهد.

ون ویل (Van Weel) دستیار دبیر کل ناتو در اظهاراتی گفت:

دفاع سایبری برای ناتو و متحدانش یک اولویت است. تقویت مقاومت در برابر تهدیدات فزاینده سایبری امری حیاتی است و امضای این تفاهم‌نامه گام مهمی در این راستا بود.

Paragraphs

رادمیلا شکرینسکا (Radmila Shekerinska) وزیر دفاع مقدونیه شمالی نیز در این خصوص گفت:

ما امنیت سایبری را بسیار جدی می‌گیریم. این تفاهم‌نامه همکاری با ناتو در زمینه دفاع سایبری امکان پاسخ‌گویی هماهنگ متحدان در صورت بروز یک حمله سایبری را فراهم می‌کند و سهم جدی در تقویت ظرفیت‌های ملی ما برای مقابله با حملات سایبری دارد، همچنین در کل باعث پایداری این اتحاد می‌شود.

ناتو با همه متحدان خود توافقنامه‌های مشابهی دارد که موجب افزایش همکاری نزدیک‌تر در زمینه دفاع سایبری، کمک متقابل در صورت نیاز و همچنین تبادل اطلاعات و تجارب در زمینه مقابله با تهدیدات سایبری می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.