about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

آمریکا، کانادا، انگلستان، اتحادیه اروپا و اروگوئه در اقدامی مشترک به مبارزه با جرائم سایبری پرداختند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سفارت ایالات‌متحده در اروگوئه طی بیانیه‌ای گفت:

در تاریخ یکم تا دوم دسامبر 2021، کارشناسان فن‌آوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال اروگوئه و سفارت‌های ایالات‌متحده، کانادا، انگلستان و اتحادیه اروپا در اروگوئه اطلاعات و تجربیات خود را در حوزه امنیت سایبری با دولت و نهادهای خصوصی اروگوئه به اشتراک گذاشتند. این انتقال تجربیات از طریق سمینار دیجیتالی آینده اینجاست: به اشتراک‌گذاری دیدگاه‌ها در مورد فرصت‌ها و چالش‌های امنیت سایبری (The Future is Here: Sharing Perspectives on Cybersecurity Opportunities and Challenges), انجام شد.

شرکت‌کنندگان سیستم‌های سایبری را برای اجرای امنیت در شهرها، زیرساخت‌های حیاتی، نظارت عمومی با حفظ حریم خصوصی و آزادی‌های مدنی و روش‌های شناسایی و واکنش به تهدیدات و حملات را بررسی کردند.

سفارت ایالات‌متحده گفت، علاوه بر این شرکت‌کنندگان سازوکارهای همکاری بین‌المللی مانند شبکه جرائم سایبری 24 ساعت در 7 روز هفته را برای اطمینان از همکاری سریع بین‌المللی برای تعقیب این جرائم اجرا کردند. روزنامه ال پایس (El País) در وب‌سایت خود گزارش داد که بیش از 60 کشور در این شبکه بین‌المللی مشارکت دارند.

سفارت ایالات‌متحده در اروگوئه در بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد، قبل از این سمینار، در 25 اکتبر، تیمی از کارشناسان نظامی از فرماندهی جنوبی ایالات‌متحده (SOUTHCOM) و وزارت دفاع و وزارت کشور اروگوئه برای هماهنگ کردن تلاش‌ها علیه تهدیدات فضای سایبری همکاری کردند.

سفارت ایالات‌متحده اعلام کرد خسارات اقتصادی جهانی ناشی از جرائم سایبری در سال 2020 از یک تریلیون دلار فراتر رفت و همچنان در حال افزایش است. برآورد می‌شود که این خسارات در سال 2021 بیش از 5 تریلیون دلار برای کشورها هزینه دربر داشته باشند.

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.