about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

به گزارش واحد امنیت سایبربان، «سامانه تضمین کیفیت محتوا» و «بوکستان» بر اساس تفاهم نامه اپراتور همراه اول و سازمان تبلیغات اسلامی امروز رونمایی شد. نرم‌افزار بوکستان با هدف تسهیل و دسترسی آسان علاقه‌مندان به کتاب و کتاب‌خوانی و همچنین عرضه کتاب‌های دیجیتال توسط ناشران ایرانی بر اساس استاندارهای روز طراحی شده است.
همچنین سامانه تضمین کیفیت محتوا به منظور ارائه خدمت به صاحبان محتوا و سرویس راه‌اندازی شده است. با توجه به سرعت گردش محتوا و حجم بازار سرویس‌های ارزش افزوده، فقدان وجود یک مکانیزم مدیریت و نظارت محتوا می‌تواند باعث ایجاد مخاطرات جدی و تهدید پایداری بازار شود. سازمان تبلیغات اسلامی با اتکا به سابقه غنی در حوزه تولید، مدیریت و نظارت بر محتوا در رسانه‌های گوناگون، در حال حاضر شرایط مناسبی جهت ارائه خدمات مربوط به مدیریت و نظارت بر محتوای ارائه شده در این بازار را دارد لذا در راستای پیشگیری، همراه اول و سازمان تبلیغات اسلامی با توجه به دغدغه‌های خود مبنی بر ایجاد محیطی امن، محکم و پایدار برای مخاطبان شبکه، اقدام به طراحی سامانه‌ای جهت مدیریت و نظارت بر محتوا کرده‌اند.
تفاهم نامه همکاری برای این منظور و همچنین تولید و تأمین محتوای فرهنگی ارزش افزوده باند پهن پیش از این بین حجت الاسلام مهدی خاموشی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و وحید صدوقی، مدیرعامل همراه اول منعقد شده بود.

منبع: مهر

 

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.