about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

مقامات روسیه و چین از همکاری‌های دو کشور در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات خبر دادند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مقامات وزارت ارتباطات روسیه و چین از همکاری‌های دو کشور در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات خبر دادند.

ماکسیم پارشین، معاون وزیر ارتباطات روسیه و لیو لی‌هونگ، معاون وزیر صنایع و ارتباطات چین به‌تازگی در یک گفتگوی ویدئو کنفرانسی مسائل مربوط به توسعه همکاری‌ها در حوزه فناوری‌های اطلاعات، همکاری اپراتورهای مخابراتی دو کشور، امنیت شبکه، رومینگ بین‌الملل، هماهنگی طیف فرکانس رادیویی و ارتباطات پستی، فعالیت شرکت‌های بزرگ فناوری اطلاعات روسیه در بازار چین را موردبحث و بررسی قراردادند.

 

پارشین در این دیدار اعلام کرد:

در حال حاضر، همکاری روسیه و چین در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در سطح بالایی قرار دارد. ما شاهد حمایت‌های همتایان چینی در حوزه‌های مختلف هم در سطح بین‌الملل و هم در سطح دو کشور هستیم. علاوه بر این، پتانسیل بالایی نیز برای ارتقاء همکاری‌های دو کشور وجود دارد. یکی از موضوعات اصلی اقدامات مشترک در راستای قیمت‌گذاری‌های مناسب برای خدمات رومینگ بین‌الملل است. همکاری بیشتر اپراتورهای مخابراتی در توسعه شاه‌راه‌های ارتباطی فرامرزی چین-اروپا که از خاک فدراسیون روسیه و چین عبور می‌کنند و نیز گسترش امکانات ترانزیت در اوراسیا نیز از اهمیت بالایی برخوردار هستند.

در این کنفرانس ویدئویی طرفین در مورد مسائل مربوط به تقویت امنیت شبکه برای توسعه اقتصاد پایدار، احقاق حقوق و امکانات شهروندان، افزایش کارایی مدیریت دولتی و توسعه صلح‌آمیز فضای جهانی اطلاعات بحث و تبادل‌نظر کردند.

قرار است همکاری‌ها و فعالیت‌های مشترک در حوزه مسائل مطرح شده از طریق کارگروه‌های روسیه و چین در حوزه  فناوری اطلاعات و ارتباطات، امنیت سایبری، ارتباطات پستی، استفاده مؤثر از طیف‌های فرکانس رادیویی پیگیری و انجام ‌شوند. 

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.