about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

دو شرکت فناوری مشهور مایکروسافت و سونی برای ارائه خدمات جدیدی در حوزه‌های بازی‌های ویدئویی و کلود با یکدیگر همکاری می‌کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ این دو شرکت که با تولید کنسول‌های بازی ایکس باکس و پلی‌استیشن بخش اعظم دنیای بازی‌های ویدئویی را در اختیاردارند، قصد دارند برخی فناوری‌های خود در این حوزه را به اشتراک بگذارند و برای استفاده مشترک از زیرساخت‌های خود با یکدیگر همکاری کنند.

از سوی دیگر دو طرف برای توسعه خدمات کلود نیز با یکدیگر همکاری می‌کنند. قرار است سونی امکان استفاده از خدمات کلود آزور مایکروسافت را پیدا کند تا از این طریق دسترسی به بازی‌های این شرکت و محتوای اختصاصی آن ممکن شود. دو شرکت برای استفاده از هوش مصنوعی به‌منظور ارتقای خدمات بازی‌های رایانه‌ای خود نیز به توافق رسیده‌اند.

ممکن است این همکاری به ابداع پلاتفورم های کلود و بازی جدیدی نیز منجر شود. اما دو طرف هنوز در این زمینه به‌طور رسمی موضع‌گیری نکرده‌اند. هنوز مشخص نیست نتایج این همکاری چه زمانی در دسترس علاقه‌مندان قرار می‌گیرد، اما ممکن است هم‌زمان با برگزاری نمایشگاه بازی‌ای 3 اطلاعات بیشتری در این زمینه ارائه شود.

تازه ترین ها
تقویت
1404/05/31 - 16:41- آسیا

تقویت امنیت سایبری در مالزی با ظهور فناوری پیشرفته

مالزی در بحبوحه ظهور فناوری‌های هوش مصنوعی و ابری، امنیت سایبری را افزایش داد.

افزایش
1404/05/31 - 16:33- آسیا

افزایش حملات سایبری علیه امارات در زمان بلایای طبیعی و معاملات تجاری

شرکت آکرونیس اعلام کرد که حملات سایبری علیه امارات متحده عربی در زمان وقوع بلایای طبیعی و معاملات تجاری افزایش می‌یابد، زیرا مجرمان از اختلالات سوءاستفاده می‌کنند.

دانشجویان
1404/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی چت‌بات‌ها

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی از چت‌بات‌های هوش مصنوعی هستند.