about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

اداره آب و برق دبی با «SAP SE» در حوزه هوش مصنوعی، امنیت سایبری و نوآوری مشارکت می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اداره برق و آب دبی (DEWA) راه‌های همکاری با «SAP SE»، شرکت آلمانی چندملیتی نرم‌افزاری را مورد بحث قرار داده است.

این امر در طی جلسه‌ای بین سعید محمد الطایر (Saeed Mohammed Al Tayer)، مدیرعامل اداره برق و آب دبی و کریستین کلین (Christian Klein)، مدیر عامل و عضو هیئت اجرایی SAP-SE صورت گرفت.

در این جلسه تعدادی از مدیران ارشد و افسران اداره آب و برق دبی حضور داشتند.

الطایر در این دیدار بر اهمیت تبادل بهترین تجربیات و تجربیات جهانی بین 2 طرف تأکید کرد. زمینه‌های همکاری دوجانبه شامل نوآوری، تحول دیجیتال، اینترنت اشیا، تجزیه و تحلیل کلان داده و محاسبات ابری و غیره است.

الطایر شراکت راهبردی بین اداره آب و برق دبی و SAP را که در سال 2009 آغاز شد، زمانی که DEWA سیستم برنامه‌ریزی منابع سازمانی «SAP Wave 1» را برای اندازه‌گیری، ادغام و خودکارسازی تمام عملیاتهای DEWA با هدف ارائه بالاترین سطح خدمات به مشتریان، کارکنان و شرکای خود پیاده‌سازی کرد، ستود.  

روابط بین 2 سازمان بعداً گسترش یافت و مرکز داده برای راه‌حل‌های یکپارچه (Moro) را نیز در بر گرفت. از سال 2018، مورو به عنوان ارائه دهنده مجاز پلتفرم SAP-Hana برای خدمات ابری سازمانی است. امسال، مورو به‌وسیله SAP به عنوان شریک RISE تأیید شده است. این اولین ارائه دهنده محلی است که در امارات متحده عربی گواهینامه ارائه خدمات SAP ایمن و مبتنی بر ابر را دریافت کرده است. SAP همچنین از مرکز داده سبز Moro، بزرگ‌ترین مرکز انرژی خورشیدی در منطقه خاورمیانه و آفریقا که برای دریافت گواهی «Tier-III» از مؤسسه «Uptime» در پارک خورشیدی محمد بن راشد آل مکتوم در دبی طراحی شده، پشتیبانی کرد.

ماه فوریه گذشته، DEWA همکاری بین Moro، یکی از شرکت‌های تابعه Digital DEWA، بازوی دیجیتال اداره آب و برق دبی و SAP را اعلام کرد. این ابتکار به نهادهای دولتی و خصوصی اجازه می‌دهد تا کارایی‌های جدیدی را با اتوماسیون هوشمند در سراسر فرآیندهای حیاتی خود، که از مراکز داده پیشرفته Moro Hub میزبانی می‌شوند، با رعایت الزامات اقامت داده و امنیت سایبری امارات متحده عربی، باز کنند.

Moro Hub یک مرکز داده در سطح جهانی است که راه‌حل‌ها و خدمات تجاری نوآورانه را ارائه می‌کند و طیف منحصربه‌فردی از خدمات فناوری اطلاعات، دیجیتال و مدیریت شده را برای پشتیبانی از برنامه‌های دیجیتال مشتریان ارائه می‌دهد. این پیشنهادها شامل میزبانی و ابر (Cloud & Hosting)، شهرهای هوشمند (Smart Cites) و اینترنت اشیا (IoT)، امنیت سایبری، و راه‌حل‌های دیجیتال همراه با خدمات حرفه‌ای و مدیریت شده است. مورو هاب اولین ارائه‌دهنده خدمات ابری محلی است که از سوی مرکز امنیت الکترونیک دبی (DESC) برای اطمینان از بالاترین سطوح استانداردهای امنیتی و انطباق، تأیید شده است، بنابراین سفر تحول دیجیتال مشتریان را تسریع می‌کند.

Paragraphs
1
1

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/09/27 - 13:01- هوش مصنوعي

حمله آمازون به قلمرو ChatGPT؛ دستیار هوشمند الکسا به وب آمد

آمازون با راه‌اندازی نسخه تحت وب دستیار صوتی الکسا، رسماً وارد رقابت مستقیم با چت‌بات‌های محبوبی مثل ChatGPT و Gemini شد تا سهم خود را از بازار هوش مصنوعی پس بگیرد.

سقوط شدید درآمد یوتیوبرهای ایرانی

سقوط شدید درآمد یوتیوبرهای ایرانی در نتیجهٔ به‌روز‌رسانی جدید یوتیوب خبر ساز شد.

۵
1404/09/27 - 12:50- هوش مصنوعي

۵ مرکز تخصصی هوش مصنوعی در دانشگاه‌ها راه اندازی می‌شود

مدیرعامل خانه هوش ایران گفت: برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا سال آینده ۵ مرکز تخصصی هوش مصنوعی در دانشگاه‌های مختلف کشور راه‌اندازی شود