about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

انتشار شده در تاریخ

همکاری آژانس‌های جاسوسی با هکرهای کلاه سیاه

اسناد جدید افشا شده از سوی ادوارد اسنودن نشان می‌دهد سازمان‌های جاسوسی آمریکا و انگلستان با همکاری هکرهای کلاه سیاه (Blackhat) و سایر گروه‌های هکری، به صورت مداوم به جاسوسی از سازمان‌های دولتی و حساس کشورهای مختلف پرداخته‌اند.
اسنودن می‌گوید سازمان‌های جاسوسی NSA و GCHQ با نظارت بر کار هکرهای مستقل و ضد دولتی، به راحتی توانسته‌اند از اهداف خود جاسوسی کنند. بیشتر این داده‌ها از طریق حساب‌های پست الکترونیک و یا تالارهای گفتگو جمع آوری گردیده‌اند.
در یکی از اسناد جدید اسنودن که در وب‌گاه Intercept نیز منتشر شده، آمده است: "به تازگی، موسسه امنیتی ارتباطات کانادا (CSEC) و ایستگاه منویث هیل (MHS)، به سوء استفاده از داده‌هایی پرداخته که توسط هکرها به سرقت رفته است." در ادامه این گزارش بیان شده است که هکرها از روش‌های گوناگونی برای نفوذ به ایمیل‌ها استفاده کرده‌اند که تحت عنوان پروژه "INTOLERANT" شناخته می‌شود.

ایستگاه منویث هیل، یک ایستگاه نیروی هوایی سلطنتی در نزدیکی هاروگات، شمال یورکشایر انگلستان است که ارتباطات و خدمات پشتیبانی اطلاعاتی به بریتانیا و ایالات متحده آمریکا را فراهم می‌آورد.


هکرهای تحت نظارت NSA، تعداد زیادی از سازمان‌های حقوق بشر، شرکت‌های دیپلماتیک، فعالان دموکراسی و حتی روزنامه‌نگاران در سرتاسر جهان را هدف قرار داده‌اند. به نظر می‌رسد داده‌های جمع‌آوری شده توسط NSA بر اساس پروژه INTOLERANT، به خوبی سازماندهی شده است.
سازمان‌های جاسوسی آمریکا و انگلستان، بر اساس اطلاعات به سرقت رفته، قربانیان خود را با حروف الفبای انگلیسی به صورت ذیل دسته‌بندی کرده‌اند:
A: دیپلماتیک و نیروی دریایی هند
B: دیپلماتیک آسیای مرکزی
C: مدافعان حقوق بشر چینی
D: شخصیت‌های طرفدار دموکراسی تبت
E: فعالان اویغور (مردم ساکن شمال غرب چین)
F: نمایندگان ویژه اروپا در افغانستان و روزنامه نگاران هندی
G: دولتمردان تبت 
در یک سند جداگانه دیگری نیز مشخص شده است که سازمان جاسوسی آمریکا، از خدمات جمع آوری اطلاعات منبع بازی با نام Lovely Horse استفاده می‌کند که توسط سازمان جاسوسی GCHQ طراحی شده و هکرها برای نظارت بر بحث‌های عمومی در توییتر و دیگر رسانه‌های اجتماعی آن را به کار می‌گیرند.

 

تازه ترین ها
هوش
1404/09/26 - 14:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی شریک انسان است نه جایگزین آن

مدیران مایکروسافت، هوش مصنوعی را به‌عنوان یک شریک نوظهور برای انسان توصیف می‌کنند.

آمریکا
1404/09/26 - 13:56- آمریکا

آمریکا بار دیگر اتحادیه اروپا را تهدید کرد

آمریکا پس از جریمه‌های اتحادیه اروپا، ارائه‌دهندگان خدمات اروپایی را به اقدامات تلافی‌جویانه تهدید کرد.

قطعنامه
1404/09/26 - 13:56- هوش مصنوعي

قطعنامه سهامداران آمازون درمورد همکاری هوش مصنوعی با رژیم صهیونیستی

قطعنامه سهامداران آمازون، همکاری هوش مصنوعی با رژیم صهیونیستی و وزارت امنیت داخلی آمریکا را هدف قرار داد.