about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

نورثروپ گرومن با دانشگاه آل سعود عربستان، در زمینه آموزش و ارتقاء امنیت سایبری به جوانان عرب همکاری خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نورثروپ گرومن (Northrop Grumman) که شرکتی پیشرو در زمینه امنیت جهانی و عرضه سیستم‌های نوینی به‌صورت خودمختار در فضای سایبری است، اعلام کرد که فاز تازه‌ای از همکاری آموزشی با دانشگاه آل سعود در عربستان را آغاز کرده است. در این راستا، سومین کارگاه آموزشی مشترک، در روزهای یازدهم و دوازدهم اکتبر امسال، با نام CyberArabia برگزار شد.

ولید ابوخالد (Walid Abukhaled)، مدیر اجرایی شرکت نورثروپ گرومن در خاورمیانه، ضمن ابراز خرسندی از همکاری با دانشگاه آل سعود برای سومین سال متوالی در برگزاری همایش CyberArabia، اظهار داشت: «هرساله ما شاهد حضور دانشجویان بااستعداد و برجسته‌ای اعم از زن و مرد از سراسر کشور در این آزمون رقابتی هستیم. این رقابت سرگرم‌کننده، برای ساخت مهارت‌های سایبری کشور بسیار جدی و مهم است.»

دکتر جلال المحتدی (Jalal Al-Muhtadi)، مدیر مرکز عالی ضمانت اطلاعات در دانشگاه آل سعود گفت: «میزبانی رقابت سایبری عربی باعث افتخار ماست زیرا رویدادهایی از این قبیل پایه علمی دانشجویان رشته‌های مهندسی و فناوری را قوی‌تر می‌کند و دانشجویان در مورد امنیت سایبری و تهدیدات جدی ناشی از حملات سایبری آگاه می‌شوند.»

ظاهراً دانشجویان شرکت‌کننده در کارگاه آموزشی CyberArabaia، با مهارت‌های سایبری خود در مدت‌زمانی محدود، آسیب‌های امنیتی سایبری را پیداکرده و نابود می‌کنند. یکی از مهم‌ترین اهداف این کارگاه آموزشی، ارتقاء مهارت‌های همکاری و کارگروه بوده است.
کارگاه آموزشی CyberArabia، رقابتی آمریکایی –عربی در زمینه دفاع سایبری است که در سال 2009 توسط انجمن غیرانتفاعی نیروی هوایی آمریکا ایجاد شد.
 

تازه ترین ها
اعتراف
1404/08/19 - 20:17- جرم سایبری

اعتراف کارگزار روسی به کسب سود از حملات باج‌افزاری

لکسی اولگوویچ وولکوف، شهروند ۲۵ ساله روس، پس از اعتراف به مجموعه‌ای از جرایم مرتبط با همکاری‌اش با گروه‌های باج‌افزاری، احتمالاً به چندین سال زندان در ایالات متحده محکوم خواهد شد.

تغییرات
1404/08/19 - 20:07- جرم سایبری

تغییرات مالی شرکت‌ها پس از حملات سایبری

پژوهش جدید شرکت کوهسیتی نشان می‌دهد که ۷۰ درصد از شرکت‌های سهامی عام پس از یک حمله سایبری، گزارش داده‌اند که سود یا پیش‌بینی مالی خود را تغییر داده‌اند.

تمدید
1404/08/19 - 19:59- آمریکا

تمدید کوتاه‌مدت قانون تبادل اطلاعات سایبری آمریکا

توافقی برای بازگشایی دولت ایالات متحده شامل تمدید موقت قانون منقضی‌شده تبادل اطلاعات امنیت سایبری تا پایان ماه ژانویه است.