about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

همکاری آذربایجان و رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی آمادگی خود را برای همکاری در حوزه‌ی امنیت سایبر با آذربایجان اعلام کرد. در دیداری که سفیر این رژیم در آذربایجان با "علی عباسف"، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان در باکو داشت، این آمادگی اعلام شد. وزیر ارتباطات آذربایجان گفت که راه‌حل‌های امنیتی اسرائیل می‌تواند در بخش آموزش مورداستفاده قرار بگیرد. رژیم صهیونیستی و آذربایجان در زمینه‌های مختلف صنعتی همکاری دارند و یکی از آن‌ها فناوری اطلاعات و ارتباطات است. رژیم صهیونیستی سیاست خود را در امنیت سایبر بر پایه‌ی تجربه‌هایی اعلام کرده است که از طریق همکاری با دیگران به دست می‌آورد.
همچنین مرکز امنیت الکترونیک ارتباطات آذربایجان (Electronic Security Center of Azerbaijani Communications and High Technologies Ministry) اظهار کرد که امنیت اطلاعات از مهم‌ترین بخش‌های همکاری میان اسرائیل و آذربایجان است. همچنین این وزارتخانه افزود که آذربایجان برای اندوختن تجربه‌های اسرائیل در عرصه‌ی امنیت اطلاعات و مبارزه با جرائم سایبری آماده است.
لازم به ذکر است که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان مرکزی به نام امنیت سایبر دارد.Cyber) (Security Center این مرکز وظیفه‌ی گزارش در مورد خطرهای موجود سایبری، آموزش همگانی به بخش دولتی و خصوصی و کمک به مؤسسات را دارد. این مرکز به نوعی مرکز پاسخگویی به حوادث سایبری آذربایجان محسوب می‌شود.

 

تازه ترین ها
مشارکت
1404/04/10 - 18:31- آسیا

مشارکت پاکستان و عربستان در زمینه هوش مصنوعی و نیمه‌هادی‌ها

پاکستان و عربستان سعودی روابط خود را در بخش‌های هوش مصنوعی و نیمه‌هادی‌ها گسترش دادند.

تسهیل
1404/04/10 - 17:51- آسیا

تسهیل ورود امارات به پیمان اقتصاد دیجیتال

کمیته مشترک توافق‌نامه مشارکت اقتصاد دیجیتال ورود امارات به پیمان اقتصاد دیجیتال را تسهیل کرد.

دستورالعمل
1404/04/10 - 17:30- آسیا

دستورالعمل جدید چین درمورد امنیت انتقال داده‌های فرامرزی

چین دستورالعمل به‌روز شده‌ای در مورد درخواست ارزیابی امنیتی انتقال داده‌های فرامرزی منتشر کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.