about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

هموار شدن مسیر اجرای امنیت سایبری اسرائیل

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ با استناد به هک حزب دموکرات آمریکا و حمله سایبری روسیه به گرجستان در 2008، مجلس اسرائیل طرحی ارائه کرده که برنامه‌های دفاع سایبری را زیر چتر واحدی مدیریت می‌کند. دوشنبه گذشته کمیسیون امور خارجه و دفاع مجلس کنست طرحی را در مجلس ارائه کردند که کمک می‌کند گروه‌های دفاع سایبری متنوعی که برای رژیم صهیونیستی کار می‌کنند، زیر چتر واحدی عمل کنند.
این لایحه برای بررسی بار دوم و سوم، این هفته به مجمع عمومی ارجاع داده شد که به گفته آوی دیچر، رئیس کمیته حزب لیکود، به احتمال زیاد تصویب خواهد شد. وی عنوان کرد: «مبالغه نیست اگر بگوییم بزرگ‌ترین تهدید در قرن 21، تهدید سایبری است.»
برای روشن کردن این تهدید، کارگروه امنیت سایبری در کمیسیون دفاعی مجلس، از جولای سال 2015 در تلاش است تا یک پیش‌نویس جامع از میزان آمادگی اسرائیل در برابر حملات هکری و سایبری آماده کند. یکی از یافته‌های ارزشمند این کارگروه این بود که باید یک واحد مشخص برای قبول مسئولیت و هماهنگی بین شبکه‌های اطلاعاتی نظامی و غیرنظامی، وجود داشته باشد. این واحد همان اداره ملی سایبری است که وظیفه رصد دفاع سایبری در موساد و نیروی دفاعی اسرائیل را بر عهده خواهد داشت.
دیچر با انتقاد از موضع تدافعی و منفعلانه در مسائل نظامی مانند طراحی و اجرای گنبد آهنی در برابر حملات موشکی، اظهار داشت طرح امنیت سایبری یک اقدام فعالانه و پیشگیرانه است. این طرح پیشنهادی تنها یکی از سری اقدامات دولت برای رسمی کردن و راه‌اندازی دفاع سایبری اسرائیل خواهد بود.

 

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.