about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

تکنولوژی حضور اختیاری خلبان، به تازگی یکی دیگر از مراحل آزمایشی خود را در هلیکوپتر S-76B سیکورسکی با موفقیت پشت سر گذرانده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شاید برای کسانی که در هلیکوپتر اتوماتیک سیکورسکی نشسته‌اند حضور «اختیاری» خلبان آنچنان آرامش بخش نباشد. اما به هر حال، این راهیست که دارپا (آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی ایالات متحده آمریکا) پیش گرفته است.

این تکنولوژی به تازگی یکی دیگر از مراحل آزمایشی خود را در هلیکوپتر S-76B سیکورسکی با موفقیت پشت سر گذرانده است.

دارپا و سیکورسکی در حال ارزیابی سیستم ALIAS (سیستم خلبانی خودکار) در سال‌های گذشته بودند. تکنولوژی یاد شده می‌تواند در صورت موفق بودن در همه‌ی هواپیما‌ها و هلیکوپتر‌ها مورد استفاده قرار بگیرد.

وقتی که این سیستم راه اندازی شود، با همه‌ی سیستم‌های هلیکوپتر از مکانیکی گرفته تا الکتریکی و تشخیص هماهنگ خواهد شد و خلبان می‌تواند با استفاده از یک تبلت سیستم را مدیریت کند.

این تکنولوژی در بیش از ۳۰۰ ساعت پرواز خودکار مورد استفاده قرار گرفت اما آخرین آزمایش کمی متفاوت است. در این آزمایش برای اولین بار کنترل هلیکوپتر سیکورسکی در اختیار خلبانی به جز خلبان‌های آموزش دیده سیکورسکی قرار گرفت. در این پرواز آزمایشی کنترل هلیکوپتر به خلبانان ارتش آمریکا سپرده شد.

در واقع این آزمایش نشان داد که به جای ساعت‌ها آموزش با هلیکوپتر‌های مختلف، یک خلبان ساده می‌تواند با استفاده از تبلت و سیستم اتوماتیک پرواز تنها در سه روز با هلیکوپتر آشنا شود و آن را به پرواز درآورد.

مهندسین سیکورسکی به دنبال این هستند تا از تکنولوژی ALIAS در هلیکوپتر‌های بلک هاوک استفاده کنند. آزمایش‌های مربوط به این فرایند قرار است در سال جدید میلادی آغاز گردد.

«گراهام دروزسکی» مدیر پروژه‌ی تکنولوژی ALIAS در دارپا در این باره می‌گوید:

ما بلک هاوک را به عنوان پلتفرمی که می‌خواهیم از همه‌ی توانایی‌های ALIAS در آن استفاده کنید انتخاب کردیم تا کنترل همه‌ی مدار‌ها و سوییچ‌ها و امکانات را در اختیار داشته باشد. در واقع تکنولوژی ALIAS‌ قرار است مثل یک کمک خلبان واقعی عمل کند. این سیستم می‌تواند هلیکوپتر را به پرواز درآورد، مسیریابی کند و رویه‌های اضطراری را به اجرا درآورد و همه‌ی کار‌های گفته شده را به بهترین شکل به انجام برساند.

تازه ترین ها
گسترش
1404/06/03 - 17:19- آسیا

گسترش امنیت سایبری در شرکت‌های ژاپنی با مشارکت شبکه‌های پالو آلتو

شرکت امنیتی «SCSK» و واحد ۴۲ شبکه‌های پالو آلتو برای تقویت امنیت سایبری در شرکت‌های ژاپنی با یکدیگر همکاری کردند.

گفتگوی
1404/06/03 - 17:05- آسیا

گفتگوی مالزی و سنگاپور در مورد امنیت سایبری و زیرساخت‌های زیردریا

مالزی و سنگاپور درباره امنیت سایبری و زیرساخت‌های زیر دریا گفتگو و بر لزوم برطرف کردن چالش‌های امنیتی تأکید کردند.

توسعه
1404/06/03 - 16:56- هوش مصنوعي

توسعه ابزارهای جدید هوش مصنوعی توسط گوگل کلود

ابزارهای جدید هوش مصنوعی گوگل کلود، محافظت از سازمان‌ها در برابر تهدیدات را گسترش می‌دهند.