about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

وزارت بازرگانی آمریکا با قرار دادن هفت شرکت ابررایانه چینی در لیست سیاه خود بر تنش‌های موجود میان این دو کشور افزود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت بازرگانی ایالات‌متحده به بهانه نگرانی‌های امنیت ملی، هفت سازمان ابررایانه چینی را در لیست سیاه خود قرارداد که به‌طور مؤثر این شرکت‌ها را از دریافت لوازم یا اجزا سازنده از شرکت‌های آمریکایی منع می‌کند.
 

پایگاه خبری بنک اینفو سکیوریتی در گزارشی نوشت، جینا رایموندو (Gina Raimondo) وزیر بازرگانی آمریکا معتقد است، فن‌آوری‌های کامپیوتری با کارایی بالا كه توسط این نهادها تولیدشده‌اند می‌توانند در برنامه‌های تسلیحات کشتارجمعی مورداستفاده قرار گیرند.
 

رایموندو گفت:
 

ظرفیت‌های ابررایانه‌ای برای توسعه بسیاری از (شاید هم تمام) سلاح‌های مدرن و سیستم‌های امنیت ملی مانند سلاح‌های هسته‌ای و سلاح‌های مافوق صوت بسیار حیاتی هستند. وزارت بازرگانی از تمام اختیارات خود استفاده خواهد کرد تا از استفاده چین از فن‌آوری‌های آمریکا برای حمایت از مدرن سازی اقدامات نظامی بی‌ثبات کننده جلوگیری کند.

حالا که این شرکت‌ها در لیست سیاه وزارت بازرگانی آمریکا قرار گرفتند، این وزارت خانه آن‌ها را برای تجارت با شرکت‌های آمریکایی یا دریافت لوازم یا اجزای سازنده از شرکت‌های آمریکایی ملزم به درخواست مجوز ویژه می‌کند.
 

دفتر صنعت و امنیت وزارت بازرگانی آمریکا موظف است تمام درخواست‌ها از سوی سازمان‌هایی که در لیست سیاه این وزارت خانه قرار دارند را برای صدور مجوز بررسی و سپس آن را تأیید یا رد کند. طبق اطلاعیه هفته گذشته وزارت بازرگانی آمریکا، گرچه این محدودیت‌ها به‌سرعت علیه هفت شرکت چینی یادشده اعمال خواهد شد؛ اما این قوانین در مورد لوازم یا اجزایی كه از قبل از طریق شرکت‌های آمریکایی به این شرکت‌ها رهسپار شده‌اند، اعمال نخواهد شد.
 

هفت شرکت‌ ابررایانه چینی

هفت شرکت ابررایانه چینی که در لیست سیاه وزارت بازرگانی آمریکا قرار گرفتند عبارت‌اند از:

  • شرکت فناوری اطلاعات تیانجین فیتیوم (Tianjin Phytium Information Technology)
  • شرکت میکروالکترونیک سان وی (Sunway Microelectronics)
  • مرکز طراحی مدار شانگ های (Shanghai High-Performance Integrated Circuit Design Center)
  • مرکز ملی ابررایانه جینان (The National Supercomputing Center Jinan)
  • مرکز ملی ابررایانه شنژن (The National Supercomputing Center Shenzhen)
  • مرکز ملی ابررایانه ووکسی (The National Supercomputing Center Wuxi)
  • مرکز ملی ابررایانه ژنگژو (The National Supercomputing Center Zhengzhou)

منبع:

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.