about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

هشدار FBI به صنایع آمریکایی

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ تیموتی والاچ (Timothy Wallach)، نماینده ویژه بازرسی پلیس فدرال آمریکا،  که در حال حاضر مسئولیت نیروهای سایبری را در سیاتل آمریکا بر عهده دارد در این زمینه گفت: «مشاغل مختلف باید برنامه‌ریزی در زمینه امنیت سایبری را جزو اولویت‌های خود قرار دهند.»
کارشناسان امنیتی آمریکایی ادعا می‌کنند، بسیاری از حملات سایبری صورت گرفته علیه دولت آمریکا، حملاتی با پشتوانه دولتی هستند. والاچ در صحبت‌های خود مدعی شد فناوری حملات صورت گرفته علیه کشورش، توسط دولت‌های مختلف، برای جرائم سایبری بین‌المللی استفاده می‌شود.
والاچ مدعی شد: «من  نمی‌توانم با اطمینان بگویم که این یک جنگ سایبری است؛ اما باید بگویم، ملت‌هایی وجود دارند که اهداف مشخصی را در آمریکا هدف قرار می‌دهند و اطلاعات آنها را به سرقت می‌برند. در بعضی از حملات صورت گرفته علیه آمریکا، عملکرد بعضی از ارگان‌ها و سازمان‌ها مختل می‌شود.» والاچ در مورد سطح دسترسی FBI به اطلاعات و رمزنگاری اطلاعات توسط این نهاد امنیتی آمریکا گفت: «این موضوعی است که باید توسط دادگاه تصمیم‌گیری شود.»
نظرات این مأمور پلیس فدرال آمریکا در حالی منتشر می‌شود که بر اساس تحقیق صورت گرفته توسط شرکت امنیت سایبری ترند میکرو، برنامه‌های پاسخ به حوادث سایبری از جمله، مانورهای دفع حملات سایبری در بین سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی در کشورهایی نظیرانگلیس و بسیاری از نهادها و سازمان‌های دولتی اروپایی، بدون استفاده باقی ‌مانده است و به عقیده بسیاری از کارشناسان، تنها برنامه ریزی کردن در این زمینه کافی نیست. این کارشناسان معتقدند که پیگیری اجرایی شدن این برنامه‌ها نیز بخش مهمی است که نباید به فراموشی سپرده شود.
ریک فرگوسن (Rik Ferguson)، معاون تحقیقات امنیت جهانی شرکت ترند میکرو، دراین‌باره گفته است: «یک مانور سایبری، ابزار مفیدی است که بازخوردهای مثبتی را با خود به همراه خواهد داشت. این بسیار مهم است که هر بخش از صنعت، به موضوع امنیت سایبر، بیشتر بیندیشد. مطمئناً امنیت، باید در اولویت هر کاری قرار بگیرد.»
به عقیده کارشناسان امنیتی اروپا، سازمان‌های دولتی انگلیس، بیشترین آمار را در میان سایر کشورهای اروپایی از نظر هدف قرار گرفتن در حملات سایبری دارند.

 

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.