about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

شرکت گوگل آپدیت امنیتی ماهانه خود را منتشر و یک آسیب پذیری اندرویدی تحت بهره برداری مهم را اصلاح کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت گوگل آپدیت امنیتی ماهانه خود برای اندروید را با اصلاح 39 نقص امنیتی منتشر کرد. یکی از این نقص ها، آسیب پذیری روز صفری است که گفته می شود به صورت فعالی در حملات مورد بهره برداری قرار دارد.

این نوع مشکلات امنیتی خطرناک هستند چون این امکان را به بازیگران مخرب می دهند تا پس از آزادسازی مموری نیز به آن دسترسی پیدا کنند. این وضعیت منجبر به اجرای کد دلخواه و تحت کنترل گرفتن سیستم قربانی توسط مهاجمین می شود. 

گزارشات حاکی از آن است که این آسیب پذیری روز صفر (CVE-2021-1048) تحت بهره برداری های محدود قرار دارد. 

دو مورد از دیگر آسیب پذیری هایی که در این آپدیت اصلاح شدند CVE-2021-1924 و  CVE-2021-1975 هستند که امکان اجرای کد مخرب را به مهاجمین می دهند.

گوگل با احتساب این آپدیت ها از شروع امسال تا به الان مجموعا 6 آسیب پذیری روز صفر را در اندروید اصلاح کرده است:

  • CVE-2020-11261 (با نمره 8.4 از 10)
  • CVE-2021-1905 (با نمره 8.4 از 10)
  • CVE-2021-1906 (با نمره 6.2 از 10)
  • CVE-2021-28663 (با نمره 8.8 از 10)
  • CVE-2021-28664 (با نمره 8.8 از 10)

منبع:

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.