about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

کسپرسکی اعلام کرد، صنایع تولیدی با بیشترین حملات اینترنتی در نیمه اول سال 2017 روبرو هستند.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ امنیت سایبری در سال جاری جز داغ‌ترین موضوعات موردبحث برای شرکت‌ها و افراد بود. به‌تازگی، کسپرسکی چشم‌انداز تهدید برای سیستم‌های اتوماسیون صنعتی را در نیمه سال 2017 منتشر کرد که نشان‌دهنده برخی روندهای قابل‌توجه امنیت اینترنت در سراسر جهان است. بر اساس یافته‌های این شرکت، بیشترین حملات سایبری در ماه مارس اتفاق افتاد. متخصصان این شرکت افزودند، این رقم به‌اندازه 1.6 درصد کمتر از نیمه دوم سال 2016 بوده است.
شرکت‌های تولیدی با 31 درصد، بیشترین حملات را در نیمه اول سال 2017 تجربه کردند. شرکت‌های مهندسی (6/24 درصد)، واحدهای آموزش (5/24 درصد) و شرکت‌های غذا و نوشیدنی (9/7 درصد)، جز چهاربخشی هستند که بیشتر آسیب را دیده‌اند.
از سوی دیگر، کمترین حساسیت برای واحدهای حمل‌ونقل، اتوماسیون ساختمان و بخش‌های نرم‌افزاری ICS بود که به ترتیب فقط 3 درصد و 6 درصد از حملات سایبری را به خود اختصاص دادند.

حملات به سیستم‌های کنترل صنعتی در نیمه اول 2017
ایونی گونچاروف مدیر واحد حفاظت از زیرساخت‌ها در کسپرسکی اشاره کرد که در نیمه نخست سال 2017 شاهد آن بودیم که سیستم‌های صنعتی خیلی ضعیف محافظت می‌شدند؛ به صورتی که تقریباً تمام رایانه‌های آسیب‌دیده به‌طور تصادفی آلوده شد که دلیل آن، مورد هدف اولیه قرار گرفتن کاربران خانگی و شبکه‌های شرکتی اینترنتی بود.
حملات مخرب بدافزارهای WannaCry و ExPetr  نشان داد که این بدافزارها، منجر به اختلال در چرخه‌های تولید سازمانی در سراسر جهان، خسارات لجستیکی و آسیب‌هایی به مؤسسات پزشکی می‌شود.
کسپرسکی خاطرنشان کرد که 13.4 درصد از سیستم‌های کنترل صنعتی توسط WannaCry با هدف اصلی بخش‌های بهداشتی و دولتی موردحمله قرار گرفتند. همچنین حمله ExPetr، به بخش‌های نفت و گاز و شرکت‌های تولیدی منجر آلودگی آن‌ها در نقاطی از دنیا شد. بدافزار ExPetr نام دیگر باج‌افزار Not Petya  است. در گزارش دیگری از کسپرسکی آمده است این بدافزار، به حذف محتویات می‌پردازد و باج‌افزار محسوب نمی‌شود.
درنتیجه، شرکت‌های تولیدی و صنعتی، بیشترین میزان آسیب‌پذیری در برابر حملات سایبری را در سال 2017 به خود اختصاص دادند. همچنین بخش‌های بهداشتی و دولتی از دیگر موارد آسیب‌پذیر در حملات سایبری محسوب می‌شوند.

 

تازه ترین ها
توسعه
1404/11/19 - 09:10- سایرفناوری ها

توسعه چارچوب تشخیص دیپ‌فیک در بریتانیا

دولت بریتانیا در حال توسعه یک چارچوب تشخیص دیپ‌فیک برای شناسایی محتوای مضر تولید شده توسط هوش مصنوعی است.

هشدار
1404/11/19 - 08:26- اروپا

هشدار آلمان نسبت به حساب‌های مقامات ارشد در پلتفرم سیگنال

آلمان نسبت به حملات فیشینگ علیه حساب‌های کاربری شخصیت‌های ارشد در سیگنال هشدار داد.

بررسی
1404/11/19 - 06:16- آسیا

بررسی حملات سایبری علیه نهادهای دولتی آذربایجان

حملات سایبری که بخش‌های دولتی و بانکی را در آذربایجان هدف قرار داده بودند، بررسی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.