about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

کارشناسان هندی هشدار دادند که مراقب بدافزارها و جرایم سایبری در درگاه‌های شارژ عمومی باشید.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان هشدار دادند هنگامی که از شارژرها یا کابل‌های ارائه شده در مکان‌های عمومی مانند ایستگاه‌های راه‌آهن، فرودگاه‌ها، اتاق‌های استراحت و مراکز خرید استفاده می‌کنید، مراقب باشید که قربانی جرایم مالی سایبری نشوید.

واحد سایبری پلیس کلکته در هند نسبت به باندی از مجرمان سایبری که بدافزار را در دستگاه‌هایی بارگذاری می‌کنند که با استفاده از پورت‌های یواس‌بی (USB) عمومی شارژ می‌شوند، هشدار داد. پلیس به تازگی یک داستان کارتونی برای گسترش آگاهی مردم در مورد این موضوع منتشر کرده است.

به گفته هریتیک لال (Hrithik Lall)، کارشناس سایبری هندی، هنگامی که بدافزار در دستگاه بارگذاری می‌شود، کلاهبرداران به اطلاعات حساس مانند مخاطبان، عکس‌ها، فیلم‌ها، جزئیات کارت اعتباری، داده‌های حساب بانکی و جزئیات «UPI» دسترسی پیدا می‌کنند. آنها احتمالاً می‌توانند وجوه را از حساب‌ها خارج یا از جزئیات کارت اعتباری برای پرداخت استفاده کنند. این جرم تنها زمانی آشکار می‌شود که قربانیان حساب‌های خود را بررسی یا پیامی در مورد معاملات دریافت کنند.

پلیس سایبری هند گفت :

«تقلب می‌تواند منجر به سرقت داده‌ها و نصب بدافزار و حتی می‌تواند منجر به شبیه‌سازی شود.»

پلیس هند توضیح داد که اگرچه مشخص شد که برخی افراد شارژر یا پاوربانک خود را حمل می‌کنند، اما بسیاری از آنها به ایستگاه‌های شارژ عمومی مانند ایستگاه‌های اتوبوس، ایستگاه‌های راه‌آهن، مراکز خرید و مکان‌های دیگر وابسته هستند. یکی از افسران عنوان کرد از آنجایی که فرد عجله دارد و نیاز به شارژ دستگاه خود در این مکان‌ها دارد، احتمال تخلف افزایش می‌یابد.

کارشناسان سایبری معتقدند که چند مرحله برای ایمن نگه داشتن اطلاعات تلفن همراه حتی در حال حرکت وجود دارد. یک افسر هندی اظهار داشت :

«همیشه از کابل شارژر و آداپتور برق خود استفاده کنید و به جای استفاده از درگاه‌های شارژ عمومی که دارای اتصال یواس‌بی هستند، آن را به یک پریز دیواری سنتی وصل کنید. به جای تکیه بر ایستگاه‌های شارژ عمومی، از بسته باتری قابل حمل استفاده کنید. اگر در تلفن خود پیامی دریافت کردید که از شما می‌پرسد آیا به دستگاهی که به آن وصل شده اعتماد دارید یا خیر، ممکن است آن دستگاه در حال تلاش برای انتقال داده از تلفن شما باشد. برای ایمن نگه داشتن اطلاعات، دستگاه خود را در حین شارژ شدن خاموش کنید.»

منبع:

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.