about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ درباره کلاهبرداری که با استفاده از نرم‌افزارهای نذری‌یاب روی می‌دهد، هشدار داد.

سرهنگ تورج کاظمی ضمن هشدار به شهروندان درباره سودجویی برخی کلاهبرداران در ایام ماه محرم، در این رابطه اظهار کرد:

نرم‌افزارهایی با عنوان نذری‌یاب که بیشتر در ایام عزاداری‌ها در فضای مجازی حضور پررنگ‌تری دارند، ممکن است جعلی باشد.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با بیان اینکه مجرمان غالبأ در شبکه‌های اجتماعی افراد را ترغیب به دانلود و خرید اینگونه برنامه‌ها می‌کنند، گفت:

مجرمان سایبری برای دانلود نرم‌افزار از کاربران فضای مجازی مبالغی کم و جزئی را به عنوان ثبت‌نام مطالبه کرده و سپس کاربر را به صفحه یا همان درگاه‌های جعلی بانک (فیشینگ) هدایت می‌کنند.

وی تصریح کرد:

وقتی کاربر برای خرید نرم‌افزار، اطلاعات بانکی خود را در صفحه شبیه‌سازی شده بانک وارد می‌کند، مجرم در پشت صفحه و مخفیانه تمام اطلاعات حساب بانکی فرد متقاضی را در اختیار گرفته و سپس به صورت اینترنتی اقدام به سرقت موجودی حساب کاربر خواهد کرد.

این مقام انتظامی یادآور شد:

این موضوع، موجب کلاهبرداری و برداشت غیرمجاز از حساب کاربران می‌شود، علاوه بر اینکه سازنده اینگونه نرم‌افزارها به تمام اطلاعات وارد شده توسط کاربر (نام و نام‌خانوادگی، کدملی، آدرس و شماره تماس ) دسترسی پیدا کرده و قادر می‌شود با داشتن این اطلاعات از کاربران سوء‌استفاده‌های دیگری هم بکند.

تازه ترین ها
همکاری
1404/11/19 - 16:11- هوش مصنوعي

همکاری گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک

بانک گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک برای خودکارسازی وظایف بانکی توسط هوش مصنوعی همکاری می‌کند.

تشخیص
1404/11/19 - 15:12- هوش مصنوعي

تشخیص بیماری‌های دریچه قلب توسط هوش مصنوعی

گوشی پزشکی هوش مصنوعی، تشخیص بیماری‌های دریچه قلب را دوبرابر می‌کند.

هشدار
1404/11/19 - 14:02- جرم سایبری

هشدار ساب‌استک به مشتریان در مورد نشت داده

مشتریان پلتفرم خبرنامه‌نویسی ساب‌استک روز چهارشنبه مطلع شدند که آدرس‌های ایمیل، شماره تلفن‌ها و سایر ابرداده‌های آنان در یک نشت داده اخیر افشا شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.