about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

هشدار پلیس فدرال درباره نفوذ هکرها

با توجه به افزایش جرائم سایبری به ویژه در حوزه اینترنت اشیا، پلیس فدرال هشدار هایی منتشر کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مرکز جرائم رایانه‌ ای پلیس فدرال آمریکا طی گزارشی هشدار داد که آسیب‌پذیری موجود در پروتکل ریموت دسکتاپ موجب می‌شود تا هکرها بتوانند به سیستم کاربران نفوذ کنند. این مرکز به کاربران هشدار داد که مراقب بدافزارها و باج افزارهایی که از این طریق به سیستم قربانیان نفوذ می‌کنند باشند. ازجمله این باج افزارها می‌توان «SamSam» را نام برد.

با توجه به افزایش جرائم سایبری به ویژه در حوزه اینترنت اشیا بسیاری از بات نت ها و باج افزارها طراحی می شوند تا به کاربران این حوزه نفوذ کنند.

پروتکل ریموت دسکتاپ که به اختصار «RDP» نامیده می شود، دارای آسیب پذیری هایی است که کاربران باید مراقب راه های نفوذ هکر ها باشند.

به طور مثال استفاده از گذرواژگان ضعیف خود نمونه ای از سهل انگاری کاربران است. موردی دیگر استفاده از نسخه های قدیمی و منسوخ شده ریموت دسکتاپ بوده مانند نسخه «RDP CredSSP» که از دور خارج شده همچنین از طریق آن می توان حملات مرد میانی «man-in-the-middle» را پایه ریزی کرد.

موردی دیگر استفاده از پورت «TCP 3389» بوده که هکرها می توانند از راه دور به ریموت دسکتاپ کاربران دسترسی پیدا کنند، یا در موردی دیگر به کاربران فرصت می دهد به صورت نامحدود تلاش کنند تا به سیستم وارد شوند که این مورد نیز می تواند توسط بات ها مورد سوء استفاده قرار گیرد.

تازه ترین ها
هشدار
1404/11/19 - 08:26- اروپا

هشدار آلمان نسبت به حساب‌های مقامات ارشد در پلتفرم سیگنال

آلمان نسبت به حملات فیشینگ علیه حساب‌های کاربری شخصیت‌های ارشد در سیگنال هشدار داد.

بررسی
1404/11/19 - 06:16- آسیا

بررسی حملات سایبری علیه نهادهای دولتی آذربایجان

حملات سایبری که بخش‌های دولتی و بانکی را در آذربایجان هدف قرار داده بودند، بررسی شدند.

ضرورت
1404/11/19 - 06:02- آسیا

ضرورت تقویت تاب‌آوری سایبری در بخش‌های کلیدی قطر

کارشناسان بر ارزش سرمایه‌گذاری‌های پیشگیرانه در زیرساخت کلید عمومی و تقویت تاب‌آوری سایبری در بخش‌های کلیدی قطر تأکید کردند.