about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

هشدار پلیس به فریب مجازی کودکان

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا با اشاره به افزایش بازی‌های آنلاین گفت: با توجه به افزایش بازی‌های آنلاین شاهد افزایش آسیب‌هایی هستیم که آینده کودکان و نوجوانان را تهدید می‌کند.

 سرهنگ رضا آذردرخش تصریح کرد: عدم نظارت صحیح والدین بر فعالیت آنلاین کودکان و نوجوانان و همچنین نظارت بر فعالیت دوستان مجازی فرزندان خود باعث می‌شود آن‌ها به‌راحتی در دام مجرمان سایبری بیفتند و به‌راحتی از آن‌ها سوءاستفاده شود.

وی افزود: بازی‌های آنلاین بهترین بستر برای مجرمان سایبری است که بتوانند کودکان و نوجوانان را قربانی امیال پلید و شوم خود کنند.

این مسئول با اشاره به دوران بلوغ و احساسات و غرور نوجوان، گفت: برخی از نوجوانان با توجه به محدودیت‌های مالی که دارند در این دوره به دنبال به دست آوردن منابع مالی برای مطرح کردن خود هستند، لذا دست به هر اقدامی می‌زنند و بستر فضای سایبر را بسیار مناسب برای کارهای خود می‌بینند.

رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا افزود: متأسفانه نوجوانان برای اخذ فالو و جلب محبوبیت و مطرح کردن خود در شبکه‌های اجتماعی و یا بازی‌های آنلاین اقدام به تغییر ظاهری هویت جنسیتی خود در فضای مجازی می‌کنند و با تهیه عکس جنس مخالف جنسیت حقیقی خود در شبکه‌های اجتماعی و یا بازی‌های گروهی آنلاین و… اقدام به فعالیت می‌کنند. فعالیتی که جنسیت حقیقی آن‌ها نیست و ادامه این رفتار بر شخصیت روحی و روانی و رفتار آن‌ها تأثیر می‌گذارد.

سرهنگ آذردرخش ادامه داد: به‌عنوان‌مثال در برخی شبکه‌های اجتماعی و به‌خصوص بازی‌های کامپیوتری و آنلاین مثل کلش آف کلنز شاهد نوجوان پسری بوده‌ایم که برای جمع‌آوری الماس و راه‌یابی به مراحل بالاتر، خود را به‌دروغ مؤنث معرفی کرده و با فریب سایر کاربران در فضای مجازی با دروغ‌های متعدد نقش یک دختر را بازی می‌کند که این امر در آینده می‌تواند بحران‌های روحی و روانی برای این فرد ایجاد مشکل کند چراکه علی‌رغم باور عمومی «ناشناخته بودن در فضای مجازی» در حقیقت فضای سایبر فضای صفر و یک بوده و کلیه اقدامات و ردپای کاربران به‌صورت دیجیتال و مستند باقی می‌ماند.

این مسئول با اشاره به چت‌های این‌گونه افراد در شبکه‌های اجتماعی با دیگر کاربران گفت: برخی کاربران با اهداف شوم و پلید از این کاربر تقاضای ارسال تصاویر غیراخلاقی و غیره داشتند تا الماس بازی یا شارژ اینترنت به وی ارسال کنند.

سرهنگ آذردرخش با اشاره به این دست ساده‌انگاری‌های نوجوانان در فضای سایبر به خانواده‌ها توصیه کرد: خانواده‌ها بایستی با هوشیاری بیشتری مراقب فعالیت آنلاین فرزندان خود باشند حتی اگر این فعالیت حضور در شبکه‌های اجتماعی یا بازی آنلاین یا آفلاین باشد. چراکه تهدیدات فضای سایبر علیه کودکان و نوجوانان بی‌شمار است.
 
رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا بابیان اینکه غفلت از فرزندان در فضای سایبر می‌تواند مشکلات متعددی را برای فرزندان و خانواده‌ها فراهم آورد، گفت: ضرورت دارد که خانواده‌ها با افزایش دانش IT (فناوری اطلاعات) و سواد رسانه‌ای از ایجاد و عمیق‌تر شدن شکاف بین نسلی جلوگیری کنند.

وی شکاف نسلی عمیق بین والدین و فرزندان در خصوص فضای سایبر را چالشی دانست که می‌تواند آینده و سلامت فرزندان را به خطر اندازد.

تازه ترین ها
پاکستان
1404/09/25 - 20:02- آسیا

پاکستان صدرنشین جستجوی محتوای نامناسب در جهان

مدیر کل اداره مخابرات پاکستان گفت که این کشور همچنان در صدر جستجوهای مربوط به محتوای نامناسب در سطح جهانی قرار دارد.

قوانین جدید مالزی درمورد پلتفرم‌های اصلی رسانه اجتماعی

مالزی قوانین جدیدی را در مورد پلتفرم‌های اصلی رسانه‌های اجتماعی برای تقویت ایمنی آنلاین، به ویژه برای کودکان، اجرا کرد.

برگزاری
1404/09/25 - 18:57- سایرفناوری ها

برگزاری سمینار آموزش فناوری‌های هوشمند هوآوی در تونس

سمینار هوآوی در مورد آموزش فناوری‌های هوشمند و خدمات پزشکی از راه دور در تونس برگزار شد.