about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

وزارت دفاع و وزارت امنیت داخلی آمریکا در خصوص یک حمله بدافزاری هشدار دادند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ وزارت دفاع و وزارت امنیت داخلی آمریکا در مورد یک سری حملات بدافزاری در حال پیشرفت، اطلاعیه امنیتی مشترک صادر کردند. در این اطلاعیه آمده هکرها از طریق بدافزاری به نام اسلوث فول مدیا (SlothfulMedia) در حال انجام حملات بدافزاری هستند.

طبق این اطلاعیه، بدافزار فوق اطلاعات را به سرقت برده و قادر است با تحت کنترل گرفتن کیبورد قربانی، اطلاعات درون سیستم او را تغییر دهد. این دو سازمان نامی از عامل حمله نبردند و اظهار داشتند این حملات بدافزاری توسط عواملی ماهر و خبره انجام‌شده است.

همچنین در این اطلاعیه به دامنه حملات یا کشورهای هدف اشاره‌ای نشده است؛ اما به گفته برخی منابع خبری این کارزار مخرب کشورهای روسیه، هند، قزاقستان، قرقیزستان، مالزی و اوکراین را هدف حمله قرار داده است.

بدافزار یادشده حاوی دو فایل است. اولین فایل یک ابزار دسترسی از راه دور (RAT) به نام (mediaplayer.exe) است که برای کنترل و فرماندهی سامانه‌های رایانه‌ای قربانی طراحی شده است. ابزار دسترسی از راه دور می‌تواند به فرآیندها خاتمه ببخشد، دستورات دلخواه اجرا کند، اسکرین شات بگیرد و اطلاعات سیستم قربانی را تغییر دهد.

بعدازاینکه ابزار دسترسی از راه دور با استفاده از چهارچوب کار (Task Frame) حضور خود در سیستم قربانی را تثبیت کرده و مطمئن شد که این ابزار بعد از راه‌اندازی مجدد سیستم قربانی بارگیری می‌شود، در این هنگام فایل دوم تروجان اول را حذف می‌کند.

این دو سازمان آمریکایی نمونه این بدافزار را در سایت به اشتراک‌گذاری بدافزارها که ویروس توتال (Virus Total) نام دارد بارگذاری کردند.

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/05/21 - 16:29- آسیب پذیری

سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های WinRAR در کارزارهای جاسوسی سایبری

پژوهشگران دریافته‌اند که دو عامل تهدید متفاوت، از جمله یک گروه جاسوسی سایبری همسو با روسیه، تابستان امسال از آسیب‌پذیری‌های موجود در نرم‌افزار محبوب بایگانی فایل WinRAR بهره‌برداری کرده‌اند.

پیروزی
1404/05/21 - 15:57- اقیانوسیه

پیروزی نسبی برای اپیک گیمز در مقابل اپل و گوگل

دادگاه استرالیا در پرونده شکایت اپیک گیمز، تا حدودی علیه اپل و گوگل رأی داد.

دیدار
1404/05/21 - 12:20- آمریکا

دیدار ترامپ با مدیرعامل اینتل

ترامپ پس از درخواست استعفای مدیرعامل اینتل، جلسه‌ای مهم با او برگزار کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.