about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

سه نهاد آمریکایی در بیانیه‌ای مشترک نسبت به حملات باج افزاری به شرکت‌های فعال در حوزه کشاورزی هشدار دادند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سه آژانس فدرال روز دوشنبه هشدار دادند که گروه‌های حیاتی، به‌ویژه شرکت‌های کشاورزی، توسط یک گروه باج افزاری فعال هدف حملات سایبری قرار می‌گیرند.

آژانس امنیت ملی، سیسا و پلیس فدرال در اطلاعیه‌ای مشترک هشدار دادند گروه باج افزاری بلک مَتِر (BlackMatter) فعال است و از ژوئیه 2021 چندین زیرساخت حیاتی ایالات‌متحده، ازجمله دو سازمان بخش غذا و کشاورزی ایالات‌متحده را هدف قرار داده است.

این سازمان‌ها هشدار دادند آن‌ها هشدار دادند که عوامل گروه بلک متر به سازمان‌های مستقر در ایالات‌متحده حمله کرده و از 80 هزار دلار تا 15 میلیون دلار به‌صورت بیت کوین و مونرو باج‌خواهی کرده‌اند.

سازمان‌های یاد شد به ادعای ماه گذشته بلومبرگ استناد کردند که در گزارشی مدعی شده بود احتمالاً گروه بلک متر پشت حمله باج افزاری به شرکت بزرگ کشاورزی نیو کوپریتیو (New Cooperative) بوده، شرکتی که از پرداخت 5.9 میلیون دلار باج خودداری کرد.

این آژانس‌ها مدعی شدند بلک متر احتمالاً نام دیگر گروه باج افزاری دارک ساید (DarkSide) است، گروهی که مدعی هستند در روسیه مستقر بوده و عامل حمله سایبری ماه می به شرکت سوخت‌رسانی کلونیال است.

اریک گلدشتاین (Eric Goldstein)، دستیار مدیر اجرایی امنیت سایبری سیسا، روز دوشنبه در بیانیه‌ای گفت:

این هشدار ماهیت در حال تحول عوامل سایبری جنایتکار و نیاز به یک رویکرد جمعی بین بخش عمومی و خصوصی برای کاهش تأثیر و شیوع حملات باج افزاری را برجسته می‌کند.

برایان ورندران (Bryan Vorndran)، دستیار بخش سایبری پلیس فدرال، از گروه‌هایی که هدف حملات باج افزاری قرار می‌گیرند درخواست کرد این حوادث را به پلیس گزارش دهند تا به دولت فدرال در جلوگیری از این حملات کمک کنند.

ورندران در بیانیه‌ای گفت:

با گزارش یک حادثه سایبری، نهادهای قربانی توانایی ما را برای پاسخگویی و تحقیق با هدف ایجاد اختلال در عملیات مجرمان سایبری افزایش می‌دهند. ما از توان خود برای محافظت از مردم آمریکا در برابر این تهدید استفاده خواهیم کرد؛ اما نمی‌توانیم این کار را به‌تنهایی انجام دهیم.

کمتر از یک هفته پیش نیز آژانس امنیت ملی، سیسا، پلیس فدرال و آژانس حفاظت از محیط‌زیست به‌طور جداگانه هشدار داده بودند شرکت‌های فعال در بخش آب و فاضلاب هدف حملات باج افزاری هستند.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.

تلاش تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز

تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز هوش مصنوعی تلاش می‌کند.