about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

بر اساس اظهارات مقامات سایبری بریتانیا، این کشور در آستانه وقوع یک حمله سایبری بزرگ قرار دارد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ رئیس مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا (NCSC)، اخیرا طی اظهار نظری در مورد وقوع یک حمله مهیب سایبری به زیرساخت های این کشور در آینده ای نزدیک، هشدار داد. بر اساس گزارش گروه های متخصص، زیرساخت های حیاتی بریتانیا، در طول هر هفته، دست کم 10 بار از سوی هکرهای دولتی دیگر کشورها، هدف حملات سایبری قرار می گیرد.

سیاران مارتین (Ciaran Martin)، در این مورد گفت که مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا وقوع یک حمله سایبری «نوع 1»، با سطح بسیار بالای تهدید برای امنیت ملی این کشور را انتظار می کشد. این دست حملات، تهدیدات بسیار شدید مخرب در حوزه اقتصاد و امنیت جانی شهروندان را شامل می شود.

مرکز یاد شده، از بدو تاسیس، طی دو سال گذشته، با حدود 1167 حادثه سایبری بزرگ، مواجه بوده است. این مرکز، اخیرا، گزارشی درباره تهدیدات پیش روی بریتانیا، در آینده نیز منتشر کرده است.

مارتین، مدیر مرکز یاد شده، در ادامه افزود:

به اعتقاد ما، اغلب این حوادث از سوی کشورهای متخاصم بریتانیا سازماندهی شده اند. این حملات با حمایت دولتی و توسط گروه های هکری، هدایت و اجرا می شوند. گروه های هکری یاد شده، خطرناکترین و شاخص ترین تهدید سایبری برای امنیت ملی ما به شمار می روند.

بر اساس تعریف ارائه شده از سوی مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا، حملات «نوع 1»، به حوادث مخاطره آمیز برای امنیت ملی، که سبب اختلال مداوم در خدمات ضروری باشد، اطلاق می شود. این دست حملات، اغلب منجر به خسارات بسیار شدید اقتصادی و حتی در خطر افتادن جان شهروندان یک کشور، می شود.

مارتین با اشاره به جلوگیری مرکز امنیت سایبری ملی بریتانیا از تبدیل بسیاری از حملات سایبری به حوادث «نوع 1»، در ادامه افزود:

حتی اگر این روند ادامه یابد، ما باید در مورد تهدیدات موجود از سوی کشورهای مهاجمی که در صدد تخریب شبکه های ملی و سرقت اطلاعات هستند، هوشیار باشیم.

مارتین در ادامه سخنان خود تاکید کرد که حجم تهدیداتی که بریتانیا با آن ها مواجه است، خیلی بیشتر از توان آفندی روسیه به شمار می رود. در حالی که فعالیت های امنیتی انگلیس، مبین افزایش حجم تهدیدات در بستر فضای مجازی است، چالش اصلی بریتانیا، حملات با پیچیدگی کم و شدت بالا محسوب می شود.

مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا، به عنوان بخشی از سازمان «GCHQ»، در حوزه تامین امنیت سایبری این کشور، فعال است.
 

تازه ترین ها
چراغ
1404/11/22 - 10:41- تروریسم سایبری

چراغ سبز اتحادیه اروپا به خرید ۳۲ میلیارد دلاری ویز توسط گوگل

اتحادیه اروپا قرارداد ۳۲ میلیارد دلاری ویز گوگل را به عنوان بزرگ‌ترین خرید یک شرکت فناوری اسرائیلی تأیید کرد.

مدیر
1404/11/22 - 10:18- جرم سایبری

مدیر اجرایی ارزهای دیجیتال هدف هکرهای کره شمالی

شرکت ماندیانت ادعا کرد که هکرهای کره شمالی با جلسه جعلی زوم و کلاهبرداری «ClickFix» مدیر اجرایی ارزهای دیجیتال را هدف قرار دادند.

رونمایی
1404/11/21 - 15:49- آمریکا

رونمایی از راهنمای عملی سازمان ملل در مورد هوش مصنوعی

رونمایی از اولین راهنمای عملی سازمان ملل متحد در مورد هوش مصنوعی و پیشگیری و مقابله با افراط‌گرایی خشونت‌آمیز خواهد بود.