about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

شرکت مایکروسافت طی گزارشی مدعی شد عاملین حمله به شرکت سولارویندز به تازگی کمپین فیشنگی را راه اندازی کرده اند که باری دیگر می تواند آژانس های دولتی آمریکا را به لبه پرتگاه ببرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت مایکروسافت طی گزارشی مدعی شد که گروه هکری Nobelium ( نوبلیوم ) به تازگی کمپین فیشینگی را راه اندازی کرده است. این کمپین پس از آن راه اندازی شد که این گروه هکری، حساب های مورد استفاده آژانس توسعه بین المللی آمریکا را تحت کنترل درآورد.

این ایمیل بر روی پلتفرم بازاریابی آنلاین Constant Contact مورد استفاده قرار داشت. 

طبق گزارش مایکروسافت، این کمپین فیشینگ تا به الان توانسته است حدود 3 هزار حساب مرتبط با آژانس های دولتی، اندیشکده ها و سازمان های غیر دولتی را مورد هدف قرار دهد. آمریکا همچنان در صدر دریافت ایمیل های مخرب قرار دارد اما دست کم 24 کشور در این کمپین مورد هدف قرار گرفته اند. 

مهاجمین توانستند با تحت کنترل گرفتن حساب آژانس توسعه بین المللی آمریکا در پلتفرم Constant Contact، ایمیل های فیشینگ به ظاهر معتبری را به حساب های هدف خود ارسال کنند. این ایمیل های حاوی یک لینک بودند. در صورت کلیک کردن بر روی این لینک ها، فایل مخربی به دستگاه فرد هدف وارد می شد و شروع به انتشار در پشتی به نام NativeZone می کرد. 

این در پشتی به راحتی می تواند امکان انجام فعالیت های مخربی مانند سرقت داده و آلوده سازی دیگر کامپیوترهای موجود در شبکه را مهیا کند.

مایکروسافت مدعی است که امروزه حملات سایبری، گزینه آرمانی دولت های مختلف برای رسیدن به اهداف سیاسی آن ها می باشد. 

این شرکت گفت:

ما با هدف ایجاد صلح دیجیتال در دنیا، به همکاری خود با دولت ها و بخش های خصوصی ادامه خواهیم داد.

گروه هکری نوبلیوم پیش تر به دلیل هک کردن شرکت سولارویندز و هدف قرار دادن هزاران نهاد دولتی و غیر دولتی آمریکا مورد توجه قرار گرفته بود. 

رسانه های آمریکایی مدعی هستند گروه هکری نوبلیوم با دولت روسیه در ارتباط است. 

منبع:

تازه ترین ها
محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.

هوش
1404/07/13 - 19:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی، کلید پایداری و تحول در مدیریت شهری

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: شیوه‌های سنتی دیگر پاسخگوی نیاز شهرهای در حال رشد نیستند و تنها با تکیه بر ابزارهایی مانند هوش مصنوعی می‌توان به شهری پایدار، هوشمند و کارآمد دست یافت.