about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی درمورد حملات سایبری در فصل تعطیلات هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی نسبت به افزایش احتمال حملات سایبری به ویژه در جشن‌های سال نو و فصل تعطیلات هشدار داد و به مردم گفت که هوشیار باشند.

این نهاد اماراتی به مقامات و نهادهای عمومی گفت که سیستم‌های دفاع سایبری خود را فعال کنند و از سازمان‌ها خواست تا آگاهی خود را در مورد حملات سایبری افزایش دهند.

این شورا همچنین از هر کسی که مشکوک است هدف حمله سایبری قرار گرفته، دعوت کرد تا به مقامات اطلاع دهند و با آنها همکاری کنند.

براساس گزارش شرکت امنیت سایبری «Group-IB»، تعداد حملات سایبری در منطقه خلیج فارس در سال 2021 نسبت به سال قبل 85 درصد رشد داشته است.

کارشناسان معتقدند که افزایش دیجیتالی شدن خدمات و فعالیت‌های آنلاین در خاورمیانه یکی از دلایل اصلی این جهش است و نسبت به خطر احتمالی حملات سایبری در چندین بخش کلیدی از جمله آب، گاز و برق هشدار داده‌اند.

از آنجایی که استفاده از ابزارهای هک آسان‌تر شده و سود بردن از فصل تعطیلات را برای هکرها ممکن می‌سازد، این شورا بر اهمیت اتخاذ سیاست‌های امنیت سایبری و مکانیسم‌های حفاظتی تأکید کرد.

در چند سال گذشته، سیاست‌گذاران بر نیاز به بهبود دانش عمومی در مورد ایمنی آنلاین و همچنین افزایش آگاهی سازمان‌ها و افراد دولتی و خصوصی تأکید کرده‌اند که نقش مهمی در دفاع از جامعه در برابر حملات سایبری خصمانه خواهد داشت.

شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی در نوامبر 2020 تأسیس شد. اوایل امسال، یادداشت تفاهمی با سیسکو برای تقویت استراتژی‌ها و تلاش‌های امنیت سایبری در این کشور امضا کرد.

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/10/02 - 17:55- هوش مصنوعي

سوءاستفاده آنلاین از زنان توسط هوش مصنوعی

هوش مصنوعی به سوءاستفاده آنلاین از زنان در عرصه عمومی دامن می‌زند.

شبیه‌سازی
1404/10/02 - 17:31- هوش مصنوعي

شبیه‌سازی پلاسمای همجوشی توسط هوش مصنوعی

دانشمندان یک مدل هوش مصنوعی توسعه داده‌اند که قادر به شبیه‌سازی پلاسمای همجوشی در عرض چند ثانیه است.

لایحه
1404/10/02 - 16:53- هوش مصنوعي

لایحه جامع حقوق هوش مصنوعی در فلوریدا

فلوریدا در حال تصویب یک لایحه جامع حقوق هوش مصنوعی است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.