about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

مدیران ارشد شرکت‌های هواپیمایی مسافربری و باری آمریکا روز دوشنبه نسبت به یک بحران هوایی "فاجعه‌بار" و قریب‌الوقوع در کمتر از ۳۶ ساعت به استقرار سرویس اینترنت نسل پنجم توسط شرکت‌های مخابراتی AT&T و Verizon هشدار دادند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، مدیران ارشد شرکت‌های هواپیمایی مسافربری و باری آمریکا روز دوشنبه نسبت به یک بحران هوایی "فاجعه‌بار" و قریب‌الوقوع در کمتر از 36 ساعت به استقرار سرویس اینترنت نسل پنجم توسط شرکت‌های مخابراتی AT&T  و Verizon هشدار دادند.

این خطوط هوایی هشدار دادند که سرویس جدید C-Band 5G که قرار است از چهارشنبه راه اندازی شود، می تواند تعداد قابل توجهی از هواپیماهای پهن پیکر را غیرقابل استفاده کرده و "به طور بالقوه ده‌ها هزار آمریکایی را در خارج از کشور سرگردان کند" و باعث اختلال شدید در پروازهای ایالات متحده شود.

بر اساس این گزارش، مدیران ارشد خطوط هوایی مختلف آمریکا از جمله امریکن ایرلاینز، دلتا ایرلاینز، خطوط هوایی یونایتد و شرکت هواپیمایی ساوث وست در یک نامه مشترک نوشتند: اگر مبادی اصلی پروازهای ما پاکسازی نشوند، عموم هواپیماهای مسافری و باری زمینگیر خواهند شد.

در این نامه همچنین هشدار داده شده است: این بدان معناست که یک روز مانند دیروز، بیش از 1100 پرواز لغو شود، تغییر مسیر دهد و یا با تأخیر صورت بگیرد و و 100 هزار مسافر تحت تاثیر قرار بگیرند.

اداره هوانوردی فدرال (FAA) آمریکا هشدار داده است که تداخل احتمالی امواج اینترنت نسل پنجم می‌تواند بر ابزارهای حساس هواپیما مانند ارتفاع سنج تأثیر بگذارد و به طور قابل توجهی عملیات پرواز با وسعت دید کم را مختل کند.

پیش از انی دو شرکت بزرگ هواپیماسازی جهان یعنی بوئینگ و ایرباس، از دولت آمریکا درخواست کرده بودند تا عرضه خدمات جدید اینترنت نسل پنجم را به تعویق بیندازد و دلیل آن را "تأثیر منفی بسیار زیاد بر صنعت هوانوردی" عنوان کردند.

منبع:

تازه ترین ها
اطلاعات
1404/07/18 - 08:22- سایرفناوری ها

اطلاعات در فضای ابری باید به‌صورت رمزنگاری‌شده، ذخیره شوند

استفاده از الگوریتم‌هایی چون AES-256، مدیریت مستقل کلیدها و مدل‌هایی چون «اعتماد صفر» نه‌تنها داده‌ها را ایمن می‌کند، بلکه انطباق با قوانین سخت‌گیرانه‌ای مانند GDPR را نیز تضمین می‌سازد.

انقلاب
1404/07/18 - 08:19- هوش مصنوعي

انقلاب پنهان هوش مصنوعی/ عامل‌های هوش مصنوعی چطور زندگی ما را دگرگون خواهند کرد؟

در سال ۲۰۲۵ مطالب زیادی درباره عامل‌های هوش مصنوعی (AI Agents) نوشته شد و حالا به نظر می‌رسد که استفاده از این فناوری نوظهور در زندگی روزمره به شکل گسترده‌تری آغاز شود.

حملات
1404/07/18 - 08:17- جنگ سایبری

حملات سایبری پایان ندارد؛ ضرورت حکمرانی قانونمند دیجیتال

رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: در صورت نبود قوانین مشخص، پلتفرم‌ها می‌توانند به ابزاری علیه مردم، وحدت ملی و ارزش‌های فرهنگی کشور‌ها تبدیل شوند.