about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انجمن مدیریت اینترنت وابسته به سازمان ملل متحد هشدار داد که شرکت‌های فناوری و دولت‌ها نباید از اپلیکیشن‌های ردیابی کرونا برای دسترسی به داده‌های خصوصی کاربران سوءاستفاده کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان  به نقل از آسین ایج، چنگتای ماسانگو مدیر امور فناوری و برنامه‌ریزی این انجمن هشدار داده که نباید برنامه‌های ردیابی کرونا موجب نقض حریم شخصی مردم و دسترسی به داده‌های تماس آن‌ها و نیز موقعیت مکانی اشخاص شود.

وی اضافه کرده است که حریم شخصی یکی از جنبه‌های مهم سیاست‌گذاری در زمان طراحی برنامه‌های ردیابی کرونا است و باید تضمین شود که این برنامه‌ها تنها برای اهداف از قبل مشخص‌شده مورداستفاده قرار بگیرند.

مدیر امور فناوری انجمن مدیریت اینترنت وابسته به سازمان ملل متحد در نشست «گفتگوی دیجیتال» دراین‌باره گفت: من فقط یک کلمه می‌گویم «حریم شخصی». ما باید مطمئن باشیم که این اپلیکیشن‌ها برای کنترل مکالمات افراد، اشخاصی که با آن‌ها تماس گرفته‌شده و غیره توسط دولت‌ها و شرکت‌ها مورداستفاده قرار نمی‌گیرند.

در ماه‌های اخیر گزارش‌های متنوعی در مورد سوءاستفاده دولت‌های کشورهایی مانند سنگاپور، انگلیس، آلمان، فرانسه، آمریکا و غیره و شرکت‌هایی مانند اپل و گوگل از برنامه‌های ردیابی کرونا برای سرقت اطلاعات شخصی مردم منتشرشده است.

منبع:

تازه ترین ها
رهبری
1404/09/12 - 18:06- آمریکا

رهبری رزمایش ائتلاف سایبری 2025 توسط نیروی شانزدهم هوایی

مدافعان سایبری در ۴ دسامبر ۲۰۲۴، حین رزمایش ائتلاف سایبری در تالین، استونی، درباره رویارویی با سناریوهای مختلف گفت‌وگو کردند.

حمله
1404/09/12 - 17:57- جرم سایبری

حمله سایبری به سرورهای وزارت اقتصاد اسلوواکی

وزارت اقتصاد اسلوواکی هدف یک حمله سایبری قرار گرفته و هم‌اکنون واحد سایبری دولتی CSIRT با همکاری مرکز ملی امنیت سایبری NCKB و SK-CERT در حال رسیدگی به این رخداد هستند.

اتهام
1404/09/12 - 14:38- آسیا

اتهام سرقت اسرار تجاری تی‌اس‌ام‌سی توسط توکیو الکترون

دولت تایوان، واحد تایوان شرکت توکیو الکترون را به سرقت اسرار تجاری تی‌اس‌ام‌سی متهم کرد.