about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

یکی از خبرنگاران برجسته روزنامه نیویورک تایمز، اخیرا در یک نشست امنیتی به سخنرانی در مورد افزایش حملات در بستر فضای مجازی پرداخته است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ دیوید سنگر (David E. Sanger)، نویسنده کتاب «جنگ‌افزار کامل» و خبرنگار به نام روزنامه نیویورک‌تایمز، طی سخنرانی در شهر استیم بوت اسپرینگز (Steamboat Springs)، واقع در ایالت کلرادو، در مورد حملات سایبری ایذایی و تبعات آن برای امنیت ملی ایالات‌متحده، هشدار داد.

موضوع اصلی سخنرانی وی، عنوان کتاب جدیدش، «جنگ افزار کامل: منازعات سایبری چگونه در حال تغییر نحوه رقابت و جنگ کشور ها هستند» است. 

سنگر سخنان خود را در مورد خطر درگیری های اینترنتی میان کشورها از اوایل دهه 90 میلادی، همزمان با گسترش اینترنت، آغاز کرد و گفت:

ما نیروی بزرگ اینترنت را برای دموکراتیزه کردن جهان به کار بردیم و کمونیسم از روند گسترش اطلاعات، نجات نیافت. اما این روند در سال های اخیر، تغییرات عمده ای داشته است.

وی در ادامه افزود که کشور آمریکا، در سال های اخیر، توان بسیاری صرف توقف پرل هاربر سایبری (Cyber Pearl Harbor) کرده است. این امر، ما را در استفاده از فضای مجازی کور کرده است. به عبارت دیگر، ما در سطحی مشخص از یک درگیری مداوم سایبری قرار داریم و برای آغاز جنگ بزرگ، لحظه شماری می کنیم.

وی در ادامه با اشاره سرقت های سایبری چین از ایالات متحده و نفوذ هکر های روس به کمیته حزب دموکرات این کشور، این عملیات را از مصادیق همین درگیری فرسایشی در عرصه سایبری دانست.

سنگر در ادامه با اشاره به نتیجه آسیب های روانی ناشی از حملات سایبری، گفت:

دیگر هیچ کس به یک سیستم هک شده اعتماد نخواهد کرد.

او در ادامه سخنرانی خود و با بیان سیر تاریخی حملات سایبری، به پروژه مشترک آمریکا و اسرائیل برای توقف برنامه هسته ای ایران، موسوم به استاکس‌نت در سال 2010 نیز، اشاره کرده و اقدام به منفجر ساختن سانتریفیوژ های نیروگاه هسته ای نطنز با اتکا به یک بدافزار را یکی از بزرگ ترین گناهان انسان در تاریخ فضای مجازی خواند. 

وی در نهایت با بیان آسیب پذیری ایالات متحده در برابر حملات سایبری، گفت:

اگر شما نیز، جای پوتین باشید، بی شک از خود خواهید پرسید: چگونه ممکن است آمریکایی هایی که از کاخ سفید و وزارت دفاع ایالات متحده محافظت نمی کنند، در پی دفاع از امنیت سایبری کمیته ملی حزب دموکرات این کشور برآیند. ما آسیب پذیر ترین ملت روی کره زمین هستیم. زیرا مانند بسیاری از متحدانمان به همه چیز متصل هستیم.

تازه ترین ها
امارات
1404/11/08 - 06:50- هوش مصنوعي

امارات با استارگیت وارد عصر جدید زیرساخت‌های هوش مصنوعی شد

استارگیت امارات متحده عربی جهشی جسورانه به ارزش 30 میلیارد دلار در زیرساخت هوش مصنوعی را رقم زد.

ثبت
1404/11/08 - 06:35- تروریسم سایبری

ثبت بیش از 26 هزار حمله سایبری علیه رژیم صهیونیستی در سال 2025

رئیس اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اسرائیل در سال 2025 شاهد بیش از 26 هزار حمله سایبری بود.

جابه‌جایی
1404/11/08 - 06:22- آسیا

جابه‌جایی بیش از 16 میلیارد ارز دیجیتال غیرقانونی در چین در سال گذشته

کارشناسان ادعا کردند که پولشویان چینی در سال ۲۰۲۵ بیش از ۱۶ میلیارد دلار ارز دیجیتال غیرقانونی را جابه‌جا کرده‌اند.