about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

شرکت توییتر روز دوشنبه اعلام کرد که ترافیک مشکوکی در این شبکه اجتماعی مشاهده شده است.

به گزارش کارگروه  شبکه های اجتماعی سایبربان؛ نخست گمانه‌زنی‌های این شرکت این بود که هکرهایی با حمایت دولت‌های چین و روسیه در این شبکه اجتماعی فعال شده‌‌اند. اما کمی بعدتر توئیتر خبرش را اصلاح کرد. شرکت توئیتر می‌گوید ترافیک مکرر مشاهده شده در این سایت از آدرس‌های اینترنتی در چین وعربستان سعودی بوده نه هکرهایی که با دولت‌های چین و روسیه کار می‌کنند.

شرکت توئیتر هنوز دلیل این فعالیت‌ها را نمی‌داند اما دریافته است که تعداد کاربران روز دوشنبه افزایش چشمگیری داشته است.

از سوی دیگر توئیتر همزمان از کشف یک مشکل امنیتی خبر داده که براساس آن ممکن است هکرها به شماره تلفن، کد کشور و حساب های کاربری مسدود شده برخی کاربران پی ببرند. توئیتر اعلام کرده است که نمی تواند مشخصا بگوید آیا هکرهای وابسته به دولتها با استفاده از این مشکل امنیتی به اطلاعات کاربران دسترسی پیدا کرده یا خیر.

به دنبال انتشار خبر کشف یک حفره امنیتی در سایت توئیتر، ارزش سهام این شرکت ۶/۸ درصد سقوط کرد.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/11/27 - 16:07- جرم سایبری

سوءاستفاده مهاجمان سایبری از نرم‌افزار نظارت بر کارکنان

مهاجمان سایبری با سوءاستفاده از نرم‌افزارهای قانونی مدیریت و پایش کارکنان، بستر حملات باج‌افزاری را فراهم می‌کنند؛ رویکردی که شناسایی تهدید را برای سازمان‌ها دشوارتر کرده است.

مواجه
1404/11/27 - 15:59- جرم سایبری

مواجه هند با بیش از ۳۱۰۰ حمله سایبری هفتگی

طبق گزارش امنیت سایبری ۲۰۲۶ منتشرشده توسط شرکت نرم افزاری چک پوینت، در سال ۲۰۲۵ به‌طور متوسط هر هفته حدود ۳۱۹۵ حمله سایبری علیه سازمان‌ها در هند انجام شده است که نسبت به سال ۲۰۲۴ حدود ۲٪ افزایش نشان می‌دهد.

تحریم
1404/11/27 - 15:52- آمریکا

تحریم هشت شهروند نیجریه‌ای توسط آمریکا

ایالات متحده هشت شهروند نیجریه‌ای را که به داشتن ارتباط با گروه‌های تروریستی و فعالیت‌های مجرمانه سایبری متهم هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.