about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

هشدار ترند میکرو در مورد تهدیدات سایبری 2019

شرکت ترند میکرو اخیرا در مورد رشد اشکال جدید حملات سایبری در سال میلادی پیش رو، هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ یکی از کارشناسان شرکت ترند میکرو (Trend Micro)، اخیرا طی اظهار نظری درباره تهدیدات سال میلادی آینده، در مورد 3 بخش بزرگ، هشدار داد.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی تایوان، افزایش نشت و استفاده از داده هایی چون کلمات عبور، آدرس های ایمیل در کلاهبرداری ها، در سال آینده، همچنان ادامه خواهد یافت. این در حالی است که روند رشد حملات فیشینگ و نفوذ به سیستم های صنعتی حیاتی، از طریق نقاط ضعف و آسیب پذیری ها، همچنان سیر صعودی خواهد داشت.

شرکت ترند میکرو در گزارش خود، از روشی موسوم به «پر کردن اعتبار» نام می برد که استفاده از آدرس های پست الکترونیک و کلمات عبور را جهت ایجاد اقدامی مداوم برای ورود وبگاه ها و شبکه های مهم، شامل می شود. این در حالی است که کاربران نیز با انتخاب کلمات عبور مشابه برای همه حساب های کاربری و رایانه های خود، به رشد این روش، کمک می کنند.

بر اساس ادعای کارشناسان شرکت ترند میکرو، هکرها از وبگاه های ناامن شرکت ها نیز برای حمله به دیگر سیستم ها استفاده می کنند. 

طبق گفته مقامات امنیت سایبری، با شکل گیری جنگ تجاری میان قدرت های اقتصادی، تلاش برای دستیابی به فناوری و مالکیت معنوی، از طریق جاسوسی سایبری، در سال آینده افزایش خواهد یافت. 
 

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.