about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

تایلند نسبت به افزایش تهدیدات سایبری در بحبوحه درگیری روسیه و اوکراین هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ آژانس امنیت سایبری ملی (NCSA) تایلند نسبت به افزایش خطرات سایبری به دلیل بحران جاری در اوکراین هشدار داد و از شرکت‌ها و آژانس‌ها خواست تا اقدامات حفاظت سایبری خود را افزایش دهند.

آمورن چامچوی (Amorn Chomchoey)، معاون دبیرکل آژانس امنیت سایبری ملی تایلند گفت که از 13 ژانویه سال جاری 12 حمله سایبری مرتبط با درگیری روسیه و اوکراین گزارش شده که عمدتاً زیرساخت‌های کلیدی مانند بانک‌ها، آژانس‌های کنترل مرزی و وب‌سایت‌های خبری را هدف قرار داده‌اند.

کارشناسان اعلام کردند که در 4 حمله سایبری از بدافزاری به نام «Hermetic Wiper» برای پاک کردن اطلاعات مهم استفاده شده، در حالی که حملات انکار سرویس توزیع شده (DDOS) وب‌سایت‌های مالی را هدف قرار می‌دهند.

به گفته محققان، عموم مردم نیز تحت تأثیر بدافزاری به نام «Cyclops Blink» قرار گرفتند که شامل پیوندهای وب است که کاربران را به وب‌سایت‌هایی هدایت می‌کند که اخبار جعلی را منتشر می‌کنند. پیامک‌های حاوی اطلاعات جعلی نیز برای افراد ارسال می‌شد.

از شرکت‌ها و آژانس‌های تایلند خواسته شده تا سیستم‌های امنیت سایبری کافی را در محل خود داشته باشند و همچنین هرگونه آسیب‌پذیری را از شبکه‌های خود حذف کنند.

در عین حال، آژانس امنیت سایبری ملی تایلند به عموم مردم توصیه کرد که از دنبال کردن لینک‌های مشکوک خودداری و سیستم‌های احراز هویت 2 مرحله‌ای را برای حساب‌های آنلاین خود فعال کنند.

کاربران عمومی همچنین باید سیستم عامل دستگاه‌های خود را به روز نگه دارند، ضد بدافزار نصب و به طور منظم از اطلاعات خود نسخه پشتیبان تهیه کنند.

منبع:

تازه ترین ها
انصراف
1404/09/01 - 17:08- آمریکا

انصراف داوطلبانه کمیسیون بورس و اوراق بهادار از شکایت علیه سولار ویندز

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا اعلام کرد که به‌طور داوطلبانه دادخواست سال ۲۰۲۳ علیه شرکت سولار ویندز و مدیر ارشد امنیت اطلاعات آن را که آنها را به فریب سرمایه‌گذاران از طریق پنهان‌کردن ضعف‌های جدی امنیت سایبری متهم می‌کرد، رد می‌کند.

رد
1404/09/01 - 17:00- جرم سایبری

رد اتهامات دو نوجوان بریتانیایی متهم به حمله سایبری

دو نوجوان بریتانیایی که به مشارکت در حمله سایبری سال گذشته به سازمان حمل‌ونقل لندن متهم شده‌اند، در دادگاه ساث‌ورک تمام اتهامات را رد کردند؛ پرونده‌ای که با جرایم شدید سایبری در بریتانیا و آمریکا گره خورده است.

لغو
1404/09/01 - 16:51- آمریکا

لغو مقررات سایبری دوره بایدن پس از افشای نفوذ چین به شرکت‌های مخابراتی

کمیسیون ارتباطات فدرال ارتباطات با رأی اکثریت جمهوری‌خواهان، مقررات سایبری وضع‌شده پس از حملات گسترده هکرهای چینی به شرکت‌های مخابراتی آمریکا را لغو کرد؛ اقدامی که با انتقاد شدید مقام‌های دموکرات و کارشناسان امنیتی روبه‌رو شده است.